HomeНовиниВ РайоніКондитер із Володимирця зайняла друге місце на обласному конкурсі

Кондитер із Володимирця зайняла друге місце на обласному конкурсі

( 0 Votes )

Чудовими осінніми днями, 24-25 жовтня, у стінах державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» відбувся ІІ етап обласного конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти за професією «Кондитер».

У конкурсі взяли участь 11 представників професійно-технічних навчальних закладів області. Серед них – Руслана Веремчук, майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер» вищого професійного училища №29 смт Володимирець.

Програма конкурсу передбачала презентацію навчального закладу, тестування на персональному комп’ютері, відеоурок вступного інструктажу та виконання практичного завдання.

Підготовка до конкурсу була напруженою, сповненою переживань. Усі старалися якнайкраще проявити свої теоретичні та професійні навички, гідно представити свій навчальний заклад.

Змагання розпочалося з демонстрації тематичних презентацій (відеороликів) «Я і мій навчальний заклад». Теоретична частина включала виконання учасниками тестових завдань із 5-ти навчальних предметів: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Устаткування підприємств харчування», «Організація виробництва та обслуговування», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці».

Головним у конкурсі було практичне завдання з виготовлення святкового бісквітного торта.

Руслана Петрівна успішно впоралася із завданням, розкривши свої професійні здібності та секрети майстерності. Приготовлений нею святковий торт вразив журі та всіх присутніх своєю вишуканістю і неповторністю, де простежувалась тонка робота майстра з виготовлення прикрас із шоколаду, що надало виробу сучасного стилю та оригінальності.

За підсумками журі Руслана Петрівна посіла ІІ місце. Педагогічний колектив щиро вітає конкурсантку із цим досягненням, та бажає натхнення в подальшому та успіхів щодо реалізації власних мрій та задумів!

майстер виробничого навчання Володимирецького ВПУ №29 Руслана Веремчук
майстер виробничого навчання Володимирецького ВПУ №29 Руслана Веремчук
 

Методист Володимирецького ВПУ-29

Людмила ЛАПСЬКА

 

У вас недостатньо прав для коментування.