HomeНовиниВ РайоніСергій Бубка завітає до Мульчиць

Сергій Бубка завітає до Мульчиць

( 0 Votes )


20 жовтня, у селі Зоря Рівненського району розпочинається третій сезон спортивно-інтелектуальної гри «Сімейні перегони».  Серед запрошених на спортивне дійство – багаторазовий світовий рекордсмен, олімпійський чемпіон  Сергій Бубка, родом із села Мульчиці Володимирецького району, який і відкриватиме змагання. 

           Увечері Сергій Назарович приїде в Кузнецовськ, де ночуватиме в готелі "Вараш". А вранці, 21 жовтня, відомий легкоатлет і державний діяч відвідає свою малу Батьківщину - село Мульчиці. Зокрема, він побуває на цвинтарі, та ознайомиться з діяльністю Мульчицького культурно-дозвіллєвого комплексу та його спортивних гуртків.

                                                             Програма візиту розрахована до 12-ої години.

                                                             До речі, у перспективі можливе створення дитячо-юнацької спортивної школи Сергія Бубки у с. Мульчиці Володимирецького району. Наскільки реальна ця перспектива і чим закінчаться переговори з відомим спортсменом-земляком, а також ексклюзивний матерііал про легендарного легкоатлета та інтерв’ю з Головою Національного Олімпійського Комітету України читайте в наступному номері газети "Володимирецький Вісник".

            Схожі матеріали по темі:



 

У вас недостатньо прав для коментування.