HomeНовиниВ РайоніПленум районної ради ветеранів війни, праці та ЗСУ

Пленум районної ради ветеранів війни, праці та ЗСУ

( 0 Votes )

8 листопада в залі засідань райради під керівництвом голови районної ради ветеранів війни, праці та ЗСУ Іларіона Дяка за участі заступника голови райдержадміністрації Ярослава Березюка, окремих начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств, голів первинних ветеранських організацій районної ради ветеранів війни, праці та ЗСУ проведено пленум районної ради ветеранів війни, праці та ЗСУ.

Під час засідання обговорили перспективи подальшої роботи районної ради ветеранів війни, праці та ЗСУ з органами виконавчої влади та громадськими організаціями; про виконання районної програми «Ветеран» за 2012-2013 роки щодо соціального захисту людей похилого віку та медичного обслуговування.

Так голова районної ради ветеранів війни, праці та ЗСУ Іларіон Дяк запевнив, що ветеранські ініціативи підтримуються на найвищому рівні. Зокрема, відпрацьована чітка стратегія співпраці з цих питань з органами виконавчої влади та громадськими організаціями. Соціальний захист ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни 1941-45 років залишається беззаперечним пріоритетом державної політики України, саме тому за останні три роки особливу увагу було приділено підвищенню рівня соціального захисту наших ветеранів наголошує Президент України Віктор Янукович, акцентує заступник голови райдержадміністрації Ярослав Березюк. Він підкреслив, що саме за пропозицією Віктора Януковича на засіданні Ради глав держав СНД президенти ухвалили рішення оголосити 2015 рік – Роком ветеранів Великої Вітчизняної війни.

По закінченні члени районної ради ветеранів війни, праці та ЗСУ прийняли Постанову пленуму.

ВОЛОДИМИРЕЦЬКА РДА

 

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.