HomeНовиниВ РайоніСергій Бубка на Володимиреччині (фото+відео)

Сергій Бубка на Володимиреччині (фото+відео)

( 0 Votes )

 

21 жовтня 2012 року на Володимиреччині побував всесвітньовідомий легкоатлет Сергій Назарович Бубка, президент Національного олімпійського комітету України. Напередодні в рамках роботи олімпійського комітету він відкрив  спортивні змагання «Сімейні перегони», що є своєрідною спортивною фішкою Рівненщини.

А сьогодні, в неділю, Сергій Бубка побував на історичній Батьківщині, у селі Мульчиці Володимирецького району. Тут він народився багато років тому, тут скорював свої перші чемпіонські висоти на сільському вигоні, аж поки мати з сином не переїхали в далекий Донецьк. Там Сергій всерйоз захопився спортом, і саме звідти він почав свій шлях рекордсмена, більше 30 здобутків якого і досі не перевершені ніким у світі.

Але саме в далекому поліському селі Мульчиці його родове коріння. Сюди і прихав Сергій Назарович через десятки років, щоб уклонитися пам’яті предків на сімейному цвинтарі, пом’янути їх у тихому слові і попросити благословення на нові справи і нові звершення.

Потім Сергій Бубка побував у недавно збудованій Мульчицькій школі та відкритому у вересні культурно-дозвіллєвому комплексі. Там він ознайомився з роботою його спортивних гуртків та подарував школі і дітям спортивний реманент та сувеніри від Олімпійського комітету і побажав усім зростати чемпіонами, яких знатиме Україна та світ. А на наше запитання, чи готовий він підтримати ідею створення «Дитячо-юнацької спортивної школи Сергія Бубки в Мульчицях», відповів однозначною згодою і запевнив, що готовий до конструктивного діалогу та участі у проекті на рівні Олімпійського комітету.

Що ж, така ідея дійсно визріла. Будемо сподіватися, що вона так само швидко реалізується, як і всі проекти в Мульчицях.

А поки що дивіться короткий фоторепортаж візиту короля української легкої атлетики зі стрибків на жердині Сергія Бубки. Найближчим часом на нашому сайті опублікуємо відеосюжет та ексклюзивний матеріал про Сергія Бубку.

Нагадуємо, що візит Сергія Бубки відбувся в рамках роботи національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Напередодні всі школи Рівненщини (в тому числі й Володимирецький район) отримали адресні подарунки, олімпійську атрибутику, плакати «Олімпійське сузір’я», спортивно-навчальну літературу та чемпіонські сувеніри від НОКУ.

Сергій СКІБЧИК

 

 

Фото та відео автора.

 

У вас недостатньо прав для коментування.