HomeНовиниВ РайоніБлагодійна акція: подаруй дитині усмішку!

Благодійна акція: подаруй дитині усмішку!

( 0 Votes )

Тиждень 10-17 листопада оголошений Всесвітнім тижнем доброти, адже бути добрим – це спосіб життя, необхідний шлях для того, щоб зробити наше життя та життя інших людей значимим. Все більше і більше людей розуміє важливість уваги та турботи про дітей, людей старшого віку та в міру власної фантазії та можливостей намагається змінити існуючий стан речей.

 Не залишилися осторонь і вихованці Рафалівського Центру дитячої та юнацької творчості із своїм керівником гуртка «Іграшка» Надією Повжик, за ініціативою та реалізацією яких відбулася благодійна акція «Подаруй дитині усмішку». Лейтмотивом акції стало бажання поринути у далеке дитинство і додати до нього трішки розмаїття і доброти, адже дитинство – це найважливіший і найприголомшливіший час в житті людини.

Вихованці підготували іграшки, бо без подарунків у гості не йдуть, і 12 листопад пішли у дошкільний навчальний заклад «Сонечко», де їх очікував теж сюрприз.

Дітки у садочку хоч і маленькі, але кмітливі: зустріли гостей піснями, оплесками, щирими усмішками, розповідали вірші, за що вихованці Центру дитячої та юнацької творчості дарували їм іграшки у знак подяки. Гуртківцям так сподобалося спілкуватися із малюками, що вони навчали їх робити із паперу іграшки. Намагалися приділити увагу кожній дитині, адже живе, щире спілкування не замінить навіть найдорожчих подарунків.

Завдяки таким наставникам вдається залучити дітей до занять у позашкільних закладах освіти, а отже, організувати культурне, змістовне та корисне дозвілля дітей, виховати справжніх людей. Тому робота таких гуртків та позашкільного закладу в цілому є результативним прикладом реалізації соціальних ініціатив Глави держави «Діти – майбутнє України».

вихованці Рафалівського Центру дитячої та юнацької творчості гуртка «Іграшка»

 (Вл. інф.)

 

У вас недостатньо прав для коментування.