HomeНовиниВ РайоніВ Новій Рафалівці померла 26-річна жінка

В Новій Рафалівці померла 26-річна жінка

( 0 Votes )


22 жовтня на подвір’ї одного з приватних домоволодінь селища Нова Рафалівка Володимирецького району сусідами було помічено тіло молодої жінки. Її одяг був у крові, а вона сама не подавала жодних ознак життя.

 На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Кузнецовського МВ та судово-медичний експерт. Однак, в ході попереднього огляду явних ознак тілесних ушкоджень на тілі жінки виявлено не було. При подальшому судово-медичному дослідженні було встановлено, що смерть настала внаслідок внутрішньої кровотечі зумовленої ускладненням хронічних хвороб та цирозу печінки. 

- Працівниками міліції було встановлено особу загиблої – нею виявилася 26-річна уродженка села Городець, – коментує заступник начальника Кузнецовського МВ майор міліції Геннадій Мотько. – Вказана особа протягом останнього часу не мала постійного місця проживання, вела бродячий спосіб життя і систематично зловживала алкогольними напоями. На сьогоднішній день ознак злочину дана подія не має, однак перевірка ще триває.

Слід зауважити, що здоров’я людини напряму залежить від способу життя, який та обирає. Тому над своїм завтрашнім життям слід задумуватись вже сьогодні. Інакше «завтра» може й не бути.


 

Юрій ЧИЖ,

Кузнецовський МВ УМВС 

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.