HomeНовиниВ РайоніПоспішайте робити добро!

Поспішайте робити добро!

( 0 Votes )

Жити добром у нашому шаленому світі важко; значно легше відгородити себе від усього, що є навкруги. Люди перестали допомагати один одному робити добрі справи. Але, побувавши в Ромейківській школі на благодійному ярмарку, який проводиться ось уже кілька років, переконуєшся у протилежному. Чуйність, доброзичливість, любов і повага до інших є, і нікуди вони не поділись.

13 грудня, на свято Андрія Первозванного, в Ромейківській загальноосвітній школі  I-III ступенів пройшов благодійний ярмарок. Всі класні кімнати, починаючи з п'ятого класу, перетворилися на кафе: "Зелена верба", "Ласунка", "Батьківська хата", "Смакота", "Наминайко", "Хуторок" та "Sweet dreams".

Відвідувачі ярмарку були вражені різноманіттям кондитерських виробів, які діти пропонували відвідувачам. Тут і торти, і печиво, і тістечка, пиріжки та інші вироби з тіста, виготовлені дитячими руками. Готували чай і каву, пропонували соки. Загалом на ярмарку панувала атмосфера доброти, щирості і любові. Найактивнішими виявилися учні 7 та 6 класів, які представили найбільший і найкращий асортимент виробів.

Батьки, які в цей день були присутні на загальношкільних батьківських зборах, не лишилися осторонь цієї доброї справи і з задоволенням розкуповували у дітей смачні наїдки та напої.

Кошти, зібрані на ярмарку, учнівський комітет школи запропонував розділити між учнями, сім'ї яких опинилися в складних життєвих обставинах, а також допомогти єдиному в селі ветерану ВВ війни Юрію Устимовичу Самойлову.

Тож поспішайте робити добро! Бо, як говорить народне прислів'я, "Хто робить погане, того страх жене, а біда зустрічає". Будьмо ж добрими і світ зміниться на краще.
 
благодійний ярмарок  в Ромейківській загальноосвітній школі  I-III ступенів
 
благодійний ярмарок  в Ромейківській загальноосвітній школі  I-III ступенів
 
 
 
Юлія Грищенко
учениця 8 класу
Ромейківської ЗОШ 
 

У вас недостатньо прав для коментування.