HomeНовиниВ РайоніВідбулося засідання школи молодого вихователя

Відбулося засідання школи молодого вихователя

( 0 Votes )

17 грудня володимирецький дитсадок «Казка» знову вітав молодих спеціалістів з усього району: відбулося ІІ засідання школи молодого вихователя ДНЗ. Цього разу було не менш цікаво. Керівник школи Лариса Антонова задала своїм «учням» тематику співпраці ДНЗ і родини в розвитку, вихованні та навчанні дошкільнят.

Отож, всі присутні мали змогу побачити приклад гармонійної взаємодії батьків і вихователів, коли ті показали театралізоване дійство «Новорічний колобок».

І справді: цікаво спостерігати, як батьки (що, можливо, в житті своєму ніколи не виходили на сцену) перетворюються на справжніх акторів. Авжеж, є для кого старатись, бо цю виставу згодом на новорічному святі побачать і їхні діточки!..

Вдалі декорації, підготовлені вихователями дитсадка, та строкаті милі оку костюми казкових тварин виступаючих одразу створили атмосферу дитинства. Запрошені молоді вихователі намагаються запам’ятати кожен рух і кожне слово акторів, бо для них побачене – безцінний досвід роботи з батьками, дітьми.

Організатори заходу також підготували дві виставки, створені за участі батьків дошкільнят: одні виготували іграшки своїми руками, інші – макет родинного генеалогічного дерева, де можна побачити фото батьків у дитинстві, порівняти з сучасними дітьми. А одна з родин навіть організувала «голосування»: оцінюючи представлені фото, треба було визначити, на кого схоже їхнє чадо.

По завершенню практичних занять молодих вихователів запросили на теоретичну частину, де обговорювались методи, взаємодія й результативність роботи з батьками.

засідання школи молодого вихователя ДНЗ у володимирецькому дитсадку Казка
 
засідання школи молодого вихователя ДНЗ у володимирецькому дитсадку Казка
 
засідання школи молодого вихователя ДНЗ у володимирецькому дитсадку Казка

 

ОЛЕНА СТЕЛЬМАЩУК

 

 

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.