HomeНовиниВ РайоніВідкриття новорічної ялинки у Володимирці

Відкриття новорічної ялинки у Володимирці

( 0 Votes )

Відкриття новорічної ялинки у Володимирці19 грудня, не дивлячись на морозну погоду, в центрі Володимирця яблуку ніде було впасти: відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки. Поки дорослі спішать прибігти з роботи, причепурити своїх дітей для зустрічі зі Святим Миколаєм, центральна площа єдності шумить і майорить вже присутніми дитячими строкатими куртками та шапками: ніякий холод не зіпсує малечі солодкого свята.

В концерті з такої нагоди взяли участь творчі колективи РБК, представники всіх шкіл райцентру, районного будинку школярів та юнацтва, а особливо публіка зустрічала учнів Володимирецького районного колегіуму – надто вражаючими та різнобарвними були їхні костюми. 

Піснями, танцями та хороводами з дітьми всіх вітали виступаючі, слово тримали й представники влади – заступник голови РДА Ярослав Березюк та селищний голова Олександр Осмолович. Аж ось нарешті на люди зявився довгоочікуваний Святий Миколай, який і попросив головну ялинку району засяяти всіма кольорами.

В кінці урочистостей Дід Мороз та Снігуронька роздали діткам солодощі, що виготовлені працівниками ВПУ-69 та місцевою піцерією «Кукушка». Свято закінчилося величезним хороводом навколо ялинки. 

Відкриття новорічної ялинки у Володимирці
 
Відкриття новорічної ялинки у Володимирці 
 
Відкриття новорічної ялинки у Володимирці

Відкриття новорічної ялинки 2014 у Володимирці

 

ОЛЕНА СТЕЛЬМАЩУК 

 

У вас недостатньо прав для коментування.