HomeНовиниВ РайоніВ Антонівці відкрили «Підкову»

В Антонівці відкрили «Підкову»

( 0 Votes )

Ось і минув 2013 рік. Хоч яким він був складним, але траплялися в ньому й з хороші події.

Жоден населений пункт не може обійтися без торгового закладу. В Антонівці успішно працює і споживче товариство, є достатня кількість і приватних магазинів. Але яким доречним був невеличкий продуктовий кіоск у центрі села підприємця Анатолія Бортника! Інколи до нього навіть невеличкі черги шикувалися.

Як пригадує сам господар, продавчиня стояла в кіоску майже на одній нозі, бо невеличке приміщення було перезавантажене товарами. Згодом на його місці виріс магазин «Антошка». Анатолій Андрійович забезпечував торгову точку необхідними товарами за доступними цінами для населення.

Наприкінці 2013 року, 28 грудня, у центрі Антонівки поруч з магазином «Антошка» гостинно відчинив двері новий торговий заклад «Підкова». На думку покупців, майже супермаркет. Це дійсно, велика простора комфортна споруда. Як зовні, так і всередині – просто краса. А так назвали торговий заклад тому, що цей символ приносить людям удачу й добробут.

 В Антонівці відкрили «Підкову»

– Приємно відмітити, що є люди, які розвивають свій бізнес, орієнтуючись на земляків, – відмітив голова Антонівської сільської ради Микола Петрук. – Анатолій Бортник у своїх торгових закладах забезпечує населення необхідними товарами за помірними, доступними цінами. Це також і створені робочі місця. Місцева влада завжди йде назустріч таким людям, як Анатолій Андрійович. Завдяки їм будується завтрашній день і процвітає наша держава.

 – Наша торгова точка орієнтується на здорову конкуренцію, – відзначив у своїй промові господар «Підкови» Анатолій Бортник.

Він пригадав, як колись у дитинстві йому батько казав, щоб побудував собі будинок в Рафалівці або Антонівці. Бо порівняно із Зеленицею, де проживала родина Бортників, Антонівку вважали майже містом. Хоч будинок тут і не побудував, але своїм бізнесом став у нагоді жителям довколишніх сіл.

Привітавши усіх присутніх з наступаючими святами з побажаннями міцного здоровя і всіх гараздів, сільський голова і власник «Підкови» урочисто перерізали святкову стрічку – і запросили жителів та гостей до торгової зали.

В Антонівці відкрили «Підкову»
 

 Відвідувачі придбали безпрограшні лотереї, пригостилися, як годиться на новосіллі. Малеча радувалась смачним солодощам, мандаринкам та іграшкам на згадку. Люди придивлялись, прицінювались, обирали необхідні товари. В залі гуло, наче у вулику.

 Дуже хочеться відмітити обслуговування в цьому магазині: воно на високому рівні. Чемні продавці і порадять, і підкажуть. Гарні, уважні, ввічливі, толерантні, вони не забудуть подякувати вам за покупку і запросять завітати ще до них у магазин. Це ж оті дівчата, які працювали в «Антошці», – Тамара Василюк, Ольга Відінчук,……, ……, на чолі із завідувачкою Ганною Степанівною.

 Я, проживаючи в місті Кузнецовську, одного разу почула, що люди проїздом через Антонівку завітали у магазин «Антошка». Вони були безмежно задоволені обслуговуванням в цьому закладі. Почувши це, я з гордістю призналася, що сама родом з Антонівки. Вони й попросили мене висловити вдячність чарівним, ввічливим дівчатам з магазину та їхнім керівникам.

Дай й же, Боже, в добрий час, щоб добро гостило в вас, щоб вас Бог в опіці мав, всяку напасть відвертав. Щоб гарну виручку ви мали і в торгівлі процвітали!

Тетяна Самойлова, м. Кузнецовськ

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.