HomeНовиниВ РайоніСвято новорічне нам зима несе…

Свято новорічне нам зима несе…

( 0 Votes )

Новий рік ступив на поріг. Мимоволі задумуєшся: що ж хорошого, вагомого було у році, що минув? Про творчі здобутки говорили і на підсумковій нараді в Рафалівському Центрі дитячої та юнацької творчості, зокрема про перше півріччя навчального року. У  більш як шістдесяти гуртках в закладі займається понад тисячу вихованців, враховуючи і гуртки, які донині працювали на базах загальноосвітніх навчальних закладів у селах району.  

Крім щоденних занять згідно планів роботи, гуртківці брали участь також в різноманітних заходах. Що проводилися в районі, області. Так, вихованці технічних гуртків (керівники В.В. Мельничук, О.М. Стріла) були учасниками обласних конкурсів зі стендового моделювання та інформаційних технологій.

Юні туристи брали участь у Відкритому міському туристичному злеті «Золота осінь». На дитячому православному фестивалі «Покрова» успішно виступили і вихованці гуртка духовної пісні (керівник Н. Грицкевич). Нині Надія Максимівна готує вихованців на участь у конкурсі наукових робіт МАН.

Тридцять два вихованці гуртків декоративно-ужиткового профілю подавали свої роботи на районні конкурси-виставки «Новорічний подарунок», «Український сувенір», «Об’єднаймося ж, брати мої». З них десять виробів отримали призові місця, а  шість були рекомендовані для участі в обласних виставках-конкурсах.

Вихованці   зразкового театрального колективу «Цвіт папороті» (керівник Ганна Стельмах) з виставою «Святий Миколай, до нас в гості завітай» побували у НВК «ЗОШ І ст. – ДНЗ», та в дитячому садку «Сонечко».  Цьому дитсаду, з яким у нашому закладі давня дружба, юні театрали допомагали і в проведенні  новорічних ранків. А завершальним акордом став Новорічний карнавал, який керівники гуртків подарували усім вихованцям ЦДЮТ.

 Майстерно перевтілилися на час карнавалу у Лісовичка, Снігуроньку, Бабу Ягу, Мальвіну, Піратів, Зимоньку, Буратіно та головного гостя новорічного карнавалу – Діда Мороза керівники гуртків, яких на сцені  вихованці зустріли гучними оплесками. Наші казкові герої подарували  своїм  вихованцям чудову новорічну пригоду, в якій доброго Лісовичка Баба Яга перетворила на злого Лішого, а Пірати викрали Снігурочку.

 

Свято новорічне в Рафалівському Центрі дитячої та юнацької творчості

 

Але усі казки  закінчуються добре, тому і в нашій все стало на свої місця. Діти покликали Діда Мороза, який примусив Бабу Ягу відчарувати Лісовичка а Піратів повернути Снігурочку. Під час новорічного карнавалу лунала весела музика, Зимонька подарувала дітлахам веселу пісеньку, сніжинки зворушений хоровод а маленькі зайчики – енергійний танок. Усіх учасників карнавалу Дід Мороз частував гостинцями та подарунками. Конкурси та розваги закінчилися, Дід Мороз із Снігурочкою подарували діткам подарунки. Ось і закінчився рік…

Увесь казковий колектив Рафалівського Центру дитячої та юнацької творчості вітає спонсорів наших свят з новорічними святами і щиро дякує за отримані подарунки. Дякуємо, що ви нас підтримали, та ще раз вітаємо всіх із Новим роком та Різдвом Христовим. Будьте добрі та здорові, вам бажаємо любові, світла  й радості багато, щоб життя було, як свято!

Адміністрація Рафалівського Центру дитячої та юнацької творчості

 

У вас недостатньо прав для коментування.