HomeНовиниВ РайоніДвоє юнаків потрапили в аварію на Володимиреччині: один в лікарні, другий пропав безвісти

Двоє юнаків потрапили в аварію на Володимиреччині: один в лікарні, другий пропав безвісти

( 0 Votes )

Аварія сталася 9 січня близько 3:00 ночі на автодорозі Бережниця – ­Степань –­ Деражно ­– Клевань. Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВСУ у Рівненській області.

17-річний В’ячеслав з Володимирецького району на мотоциклі «VIPER­125», без державного номерного знаку, їхав із сторони села Бережниця в напрямку села В.Цепцевичі. Він не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та впав. 

За уточненнями редакція нашого сайту звернулася до Кузнецовського міськвідділу міліції. ось як усе було.

Двоє хлопців (обоє жителі села Великі Цепцевичі) їздили у Бережницю до дівчат. Повертаючись назад, Вячеслав не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з кермуванням та впав. В результаті ДТП він отримав травми ноги; пасажир не постраждав. Потерпілий сам викликав швидку та знайомих і родичів на допомогу. Нині він з перебуває в райлікарні.

Другий учасник в ДТП не постраждав. Він був, коли прибула «швидка» і коли транспортували мотоцикл до села, але потроху відстав, і в густому тумані очевидці не побачили, куди він пішов. На другий день про його зникнення міліцію повідомила мати. Подію занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань; ведуться активні пошуки із залученням громади. Однак розшук поки що не дав результатів.

Як повідомила Ірина Ляшук, старший інспектор по роботі з населенням та громадськістю Кузнецовського МВ у пошуках навіть було задіяно водолазів з Рівненської аварійно-рятувальної станції (неподалік протікає річка Горинь) – безрезультатно, чоловік зник безвісти, ніяких його слідів так і знайшли. Про будь-яку інформацію стосовно зниклого безвіти громадянина просимо повідомляти міліцію за телефоном «102».

 

(Вл. інф.).
 

У вас недостатньо прав для коментування.