HomeНовиниВ РайоніЗапрошує магазин «Оксамит» в Антонівці

Запрошує магазин «Оксамит» в Антонівці

( 1 Vote )

 

Антонівка… Невеличке село,але воно живе, росте, будується і процвітає. Виростають  приватні житлові будівлі, магазини. Ось і 2 березня гостинно запросив усіх жителів ближніх сіл та гостей торговий заклад "Оксамит" ПП Антонича В.П.

     Під час урочистого відкриття магазину «Оксамит» привітав господарів торгового закладу, всіх присутніх   та гостей Антонівки сільський голова Микола Якович Петрук. Подякував за старанність господарів, їх благодійність. Відмітив, що саме такі люди, як Володимир Петрович Антонич, не звертаючи уваги на всі незгоди, які трапляються на їх шляху, складне становище в суспільстві, не падають духом, а йдуть вперед назустріч людям. Микола Якович звернув увагу, що люди задоволені функціонуючими торговими точками сім’ї Антоничів і запевняє, що на його думку новий «Оксамит» ще більше задовольнить потреби наших односельців та гостей. Адже, тут продовольчі товари за помірними цінами, простора і комфортна споруда. І наприкінці, побажав успіхів у процвітанні торгівлі, здоров’я  всій родині.

     Урочисто перерізали червону стрічку господар «Оксамиту» Володимир Антонич та голова сільської ради Микола Петрук. Наче хвиля, люд поступово «запливав» до сіро-червоної торгової споруди, прикрашеної біло-рожевими кульками. Загуло наче у вулику, але враз настала тиша. Місцевий святенник Протоієрей Василій Юрочко провів обряд висвячення магазину. З вуст церковного хору линула молитва на славу Божу. І кожен з присутніх також в душі бажав цим господарям добра. Просили Всевишнього зберегти від усього злого і бути заступником всім нам. Засвітилися обличчя у відвідувачів, коли священик окропив свято водою.

відкриття магазину «Оксамит» в Антонівці
 

     З великою гордістю за своїх односельців, зокрема ПП Антонича В.П., присутні слухали слова вдячності, які виголосив Протоієрей  Василій. Він відмітив, що скільки проживає в цьому селі, постійно спілкується з сім’єю Антоничів.

Володимира Петровича знає, як порядну,відповідальну, мудру людину, хорошого і чуйного сім’янина. Ніколи ні в чому  ця сімя не відмовляла. Завжди надають посильну допомогу. Велику вдячність висловив за підтримку у проведенні храмового свята Святого Пророка Ілії. В цій сімї  турбуються не тільки за своє, а й за оточуючих, творять все для покращення. Вони завжди роблять великі пожертви, розуміючи, що такими справами заслужать у Бога благодать.

     Дружина Володимира Петровича Галина Михайлівна подякувала всім відвідувачам, що прийшли розділити з ними  таку велику радість. Відмітила, що магазин будували вкладаючи душу і  від щирого серця ідучи назустріч людям. Вона надіється, що задовольнять потреби покупців. Вдячність висловила всім, хто причетний до будівництва даного закладу. Від щирого серця  попросила у присутніх, щоб робили певні пропозиції щодо роботи «Оксамиту» та його персоналу, вносили свої рекомендації та зауваження. І ось наступає очікуваний урочистий момент – господарі запросили відвідувачів пригоститися з нагоди відкриття. Вистачало всім і шматочок святкового торта, різних тістечок, печива, мандаринок, бананів, цукерок та різних ласощів…

відкриття магазину «Оксамит» в Антонівці

     І тепер загуло… Хто пригощався солодощами, хто вибирав товар, хто прицінювався, а хто – розраховувався біля каси. Найпершим покупцем був представник чоловічої статі – староста місцевого храму Олександр Мариніч, який придбав гаманець, побажавши всім щоб мали повні гаманці і були постійними і частими відвідувачами магазину.

     Цілий ряд магазинів в центрі села Антонівка. Але на кожен товар є свій покупець. Віримо, що і надалі буде багато відвідувачів в цьому новому закладі, як і в сусідніх магазинах. Адже, відвідавши, зробили певні висновки, що ціни тут доступні кожному покупцеві - і для працюючих, і для пенсіонерів. Великий асортимент товару хорошого і якісного. Ціни, як відмітила Галина Михайлівна – прирівняні до ринкових. А оселедці і тюльку, то напевно, ніхто так смачно не заправляє як пані Галина. З Божим благословенням розпочав свою діяльність «Оксамит».

відкриття магазину «Оксамит» в Антонівці
 

     Від імені всіх жителів Антонівки, Чакви та ближніх сіл хочеться побажати родині Антоничів, а зокрема голові сім’ї – ПП Володимиру Петровичу Антоничу, міцного здоров’я, успіхів у торгівельному бізнесі, усіляких гараздів і подальшого розвитку і процвітання. Нехай його життєвий шлях буде чистим і осяйним, щоб він ніколи не заростав терном, а слався оксамитом. Нехай здійснюються мрії і задуми, плани та надії.

 Тетяна Самойлова /Стахнюк/

Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";}
 

У вас недостатньо прав для коментування.