HomeНовиниВ РайоніУ Володимирецькому районі проходитиме акція «Година Землі»

У Володимирецькому районі проходитиме акція «Година Землі»

( 0 Votes )

29 березня 2014 року на прохання Всесвітнього фонду природи в Україні проводитиметься всесвітня кампанія «Година Землі-2014».

Акція має на меті привернути увагу до проблем зміни клімату. Тому звертаємося до селищних, сільських рад, управлінь, відділів, секторів РДА, територіальних органів міністерств та відомств, будівельних підприємств, сільськогосподарських підприємств, торгівельних організацій, малих підприємств та кооперативів, промислових підприємств, установ та організацій з проханням взяти участь в акції. Вимкніть світло на годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії із природою. Це надасть можливість кожному жителю Володимирецького району зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації.

Тому, шановні читачі, долучаймося до акції! Підтримати її можна шляхом вимкнення світла та приладів на 60 хвилин з 20 год. 30 хв. 29 березня 2014 року.

 

За інформацією Володимирецької РДА

 

У вас недостатньо прав для коментування.