HomeНовиниВ РайоніАкція "П’ять картоплин"

Акція "П’ять картоплин"

( 0 Votes )


Радіючи життю, ми не помічаємо ні знедолених стареньких, ні їхніх бід і проблем, мовляв, живуть якось вони, то й хай собі живуть, аби нас не чіпали.

Коли ти молодий, дужий, сповнений сили та енергії, то світ навколо видається простим, а мрії – досяжними.

 Та з роками сили покидають, і світ втрачає свої барви. А подеколи й життя на схилі літ складається так, що цей радісний світ взагалі стає немилим, ненависним, жорстоким. 

Скажете: доля! А чи задумувалися ви, яка вона у знедолених стареньких? У неї стільки спільного з тими, хто, пройшовши життєве поле, залишився сам з своїми повсякденними проблемами. Ви хотіли б їм допомогти?

 Товариство Червоного Хреста робить це, гуртує навколо себе однодумців, тих, у кого серце небайдуже. Так, в рамках акції «Милосердя» серед учнів проводиться благодійна акція «П’ять картоплин». Школярі учбових закладів Володимирця та Рафалівки зібрали для нужденних картоплю в кількості майже 2 тонни!

 Від щирого серця дякували директорам навчальних закладів Володимирця та Рафалівки, вчителям і учням за проявлене милосердя, доброту і чуйність підопічні Червоного Хреста Зінаїда Петрівна Морозова, Катерина Микитівна Янчик, Віра Трохимівна Хмарук, Антоніна Василівна Березуєва, Софія Іванівна Тарасюта, Зінаїда Кіндратівна Поштар, Ольга Іванівна Желізнова та інші.

Решту овочів, які зосталися після роздачі тим, хто її потребує, передано для харчування хворих КЗ «Володимиирецька ЦРЛ».

Можливо, зернятка доброти і співчуття, посіяні «червонохрестівцями» у душах нинішньої молоді, все ж згодом проростуть у їхніх серцях.


 




 

Галина ДАВИДЮК, голова Володимирецької організації Червоного Хреста.

Людмила ОНОФРІЙЧУК, патронажна медсестра.

 

У вас недостатньо прав для коментування.