HomeНовиниВ Районі«Шрам» у центрі Володимирця

«Шрам» у центрі Володимирця

( 0 Votes )

Уже більш як півроку центр Володимирця понівечений довгою проріхою в асфальті коло БК та банку «Укоопспілка». Виникла вона після того, як ТзОВ «Регіон теплопостачання» прокладало труби своїх тепломереж до управління Пенсійного фонду та блок початкових класів ЗОШ №1 – дитсадок «Малятко».

В осінньому інтерв’ю з «Володимирецьким вісником» директор ТзОВ Василь Гладиш запевнював, що організація не забула про той шрам. Він пояснював, що покривати асфальтом траншею одразу було недоречно – земля мала просісти. А далі прийшла зима. Та як тільки земля «просяде», навесні центральній вулиці одразу повернуть первозданний вигляд.

Уже минула й зима, і другий місяць весни перевалив за другу декаду, а сяк-так утрамбована траншея як була, так і залишилась.

Тепер місцеві авто- та мотогонщики особливо полюбляють цю ділянку дороги: якщо дрифтувати на траншеї, то з-під коліс транспорту ефектно вистрілює насипаний гравій. І поцілити летючі камінці можуть у будь-кого з перехожих (нагадаємо: мова йде про центр, а поруч – ще й блок початкових класів!). А по розсипаному гравію і ходити важко, скаржаться мешканці селища.

«Володимирецький вісник» на минулому тижні знову звернувся до директора «Регіон теплопостачання» з настирливим питанням «Ну, коли вже?..». У відповідь почули: до Великодня мають заасфальтувати. Проблема кілька разів вже обговорювалась із селищним головою, та й асфальт у районі вже давно не виробляють. А тут ще й дощі останніми днями. Словом, усе як завжди…

Утім, за словами Василя Олексійовича, асфальт уже проплачений; як тільки припиняться дощі, дорожники готові приступити до роботи. Тож сподіваємось, що в найближчий час гравій з-під коліс таки не летітиме на всі боки…

більш як півроку центр Володимирця понівечений довгою проріхою в асфальті коло БК та банку «Укоопспілка»
 

Олена СТЕЛЬМАЩУК

 

У вас недостатньо прав для коментування.