HomeНовиниВ РайоніШлях FМ. Півроку з Вами!

Шлях FМ. Півроку з Вами!

( 0 Votes )

Пройшло півроку, як ми в ефірі. Це, звичайно, результат не тільки важкої праці колективу ТРК "Бурштиновий шлях", а й підтримки депутатів усіх трьох рад-засновників. Тож окремо хочемо подякувати співзасновникам за те, що у 2013 році вони виконали всі свої зобов'язання перед телерадіокомпанією. Натомість і наш колектив виконав поставлену перед нами задачу виходу в ефір. І мешканці нашого краю вже з 2 вересня мали змогу спіймати СВОЄ радіо на частоті 101,1 FM.

Таким чином, тепер ми щодня (звісно, не без форс-мажорів) радуємо наших слухачів якісним наповненням ефіру та музичною складовою. Ви знаєте, що у попередніх наших статтях ми не виставляли собі оцінку, залишаючи це право нашим слухачам. В принципі нічого не змінилося. Втім, тепер у нас є повне право говорити про те, що ми якісно виконуємо свою роботу. Адже 20 лютого успішно пройшли перевірку Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на відповідність ліцензійним зобов'язанням і технічній складовій. І, що не менш важливо, вже маємо замовлення на комерційну рекламу (внаслідок чого відтепер вітання на нашому радіо безкоштовні).

Єдине, чого не вистачає, − вільних рук і часу все це опанувати. Нас у штаті так і залишилося четверо на два райони і місто! Маємо ще 4 позаштатних працівники, які, втім, не заглиблюються в суть технічної сторони питання, музичного оформлення, ефірної послідовності, виробництва рекламних роликів і т.д. Словом, займаються виключно журналістикою. Все це пишеться не для того, щоб поскаржитися (ми вже зауважили, що співзасновники виконали свої зобов'язання на 100%). Насамперед, це продиктовано тим, що ми поставили перед собою завдання бути максимально прозорими. Будь-кому ми готові показати будь який документ внутрішнього користування (від фінансового звіту, штатного розпису, програмної концепції до робочих розписів ефіру). І раді, що така політика вже має результати: ми на слуху! Так, остання новина про ТРК зібрала більше вісімсот переглядів і понад тридцять коментарів на сайті 34400.net.

Звісно, є ще невирішені проблеми. Наприклад, якість прийому сигналу у віддалених селах Володимирецького та Маневицького районів. Питання про збільшення потужності передавача ми піднімали під час перевірки Національною Радою з питань телебачення та радіомовлення. Але тоді Нацрада була заблокована, наразі розпочато структурні зміни Першого Національного телеканалу. Потім, певно, підуть по вертикалі. А коли дійде черга до Fm-станції з Рівненської глибинки, ніхто не знає. Але, повірте, ми тримаємо руку на пульсі даного питання. І зауважимо: ці проблеми не стосуються міста атомників. Потужності радіопередавача вистачає, щоб у Кузнецовську ловили хвилю навіть звичайні мобільні телефони (хіба що деяким мобільникам для цього необхідна відповідна гарнітура).

Довелося зустріти і критиків нашої хвилі, які не чули жодного ефіру "Шлях-Fm" (навіть назви самої радіостанції не знали, горе-провокатори!). Доволі забавне явище. Повірте, ми не боїмося публічності. Для тих, хто не має змоги слухати нас з 5.00 до 7.00 ранку та з 17.00 до 19.00 вечора, але хоче нас почути, ми створили розділ на файлообміннику Ex.ua (http://www.ex.ua/76258224), де зберігатимуться всі ефіри за минулий тиждень. Таким чином, ми стаємо доступними абсолютно для всіх, у кого є доступ до Інтернету. І ви зможете самостійно дати оцінку "Шляхетному радіо". Також є попередня домовленість, що дане посилання буде розміщено на сайті 4bloka.com та на офіційному сайті Кузнецовської міської ради (kuznetsovsk-rada.gov.ua). Сподіваємось на більш конструктивну позицію наших критиків. Не будемо забувати, що в нас і так небагато часу було для розбудови ефективної Fm-мережі. А якщо врахувати, що й цей термін припав на економічну й політичну кризу...

Словом, давайте з порозумінням ставитися до тих, хто намагається працювати в таких умовах! А всім, хто нам дзвонить, пише, підтримує, висловлюю щиру подяку від імені колективу ТРК. Адже добре слово завжди має величезну вагу і є чи не головним стимулом не опускати руки, особливо тоді, коли виникають фінансові труднощі. Тож з вірою у краще майбутнє з не меншим ентузіазмом продовжуємо працювати на благо нашого регіону! І якщо ви з нами – ви на правильному шляху! 

Дмитро АНДРЄЄВ,

директор телерадіокомпанії "Бурштиновий шлях".

 

У вас недостатньо прав для коментування.