ЗНО - 2013!

( 0 Votes )

Є можливість виПробувати свої сили!

У 2013 році абітурієнти вищих навчальних закладів під час проведення пробного тестування зможуть перевірити свої зання з обраних предметів та ознайомитися з процедурою зовнішнього незалежного оцінювання.

 Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 15.10.2012 р. № 86 «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році», реєстрація на пробне тестування триватиме

з 1 до 30 листопада 2012 року на сайті ЛРЦОЯО (www.lvtest.org.ua) .

Вибір предметів:

на 23 березня 2013 року: українська мова та література, біологія, фізика, російська мова, всесвітня історія, іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська мови за вибором);

на 30 березня 2013 року: історія України, математика, хімія, географія, світова література.

Вартість послуги – 89 грн (за кошти фізичних і юридичних осіб).

У Волинській, Львівській, Рівненській областях пункти пробного тестування будуть створені у всіх адміністративних одиницях.

Учасник пробного тестування побачить процедуру ЗНО, попрацює з тестовими зошитами та бланками відповідей, навчиться ефективно розподіляти час, отримає результат свого рівня навчальних досягнень серед інших учасників пробного тестування в шкалі 100-200 балів.

Уся необхідна інформація міститься на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти – www.lvtest.org.ua, також працює телефон «гарячої лінії» – 2-30-09, 2-43-33.

Відділ освіти та виховання райдержадміністрації.

Володимирецький районний методичний кабігнет.

 

 

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.