HomeНовиниВ РайоніГолова Володимирця зустрівся з жителями центру селища

Голова Володимирця зустрівся з жителями центру селища

( 0 Votes )

6 травня селищний голова Олександр Осмолович провів збори жителів центру селища. Вирішувалась проблема руху транспорту центральними вулицями, безконтрольної поведінки авто- і мотогонщиків на зазначеній території.

Усі присутні жителі виступали за повне перекриття руху по вулиці Чкалова та головною площею селища. Однак селищний голова зазначив, що вранці цими проїзними частинами користуються спеціальний транспорт та ті, хто автівками підвозить дітей до дитсадка.

Збори закінчились такими висновками: на найближчому засіданні виконкому вирішуватиметься питання встановлення лежачих поліцейських по вулиці Чкалова. А запрошений на виконком начальник ВДАІ Кузнецовського МВ А.Катеринич має надати пропозиції щодо встановлення дорожніх знаків та розміток в центрі селища, а також обмеження руху у вечірній час на зазначеній території. У разі, якщо депутати підтримають таке рішення, нововведення в центрі селища планують ввести в дію до кінця літа.

О.Осмолович запевнив, що писатиме клопотання на ім’я начальника ВДАІ з проханням забезпечити патрулювання у Володимирці. Але навряд чи це клопотання вирішить проблему.

Вл.інф.

 

У вас недостатньо прав для коментування.