HomeНовиниВ РайоніОгляд новин району за тиждень

Огляд новин району за тиждень

( 0 Votes )

Працівники ДАІ затримали грабіжника

3 травня в Кузнецовську інспекторами ДАІ був помічений автомобіль DADІ, характер руху якого викликав підозру у правоохоронців у спроможності безпечно керувати ним, оскільки автомобіль рухався посеред дороги з різкими змінами швидкості руху. За кермом зупиненого через це автомобіля перебував нетверезий 39-річний житель Кузнецовська та в салоні троє пасажирів.

В процесі оформлення протоколу про адміністративне правопорушення під час перевірки по наявних базах ДАІ, виявилось, що вищевказаний водій та ТЗ, яким він керував, повністю співпадає з орієнтуванням потерпілої особи, у якої вчинили крадіжку матеріальних цінностей в магазині «Берізка», що знаходиться в селі Любахи. Як з’ясувалося пізніше, сума збитків становить близько двох тисяч гривень. Автомобіль та водія було доставлено в Кузнецовський міський відділ.

По даному факту відкрито кримінальне провадження, наразі ведеться слідство.

Водіям можна вже не вмикати фари вдень

Нагадуємо, що з 1 травня дня водії можуть не вмикати фари в світлий час доби.

Згідно п.9.8 Правил дорожнього руху (ПДР), з 1 жовтня по 1 травня на всіх транспортних засобах поза населеними пунктами водії зобов`язані включати денні фари, або ж ближнє світло.

Використання включеного світла автомобльных фар актуально саме в осінньо-весняний період, коли їзда на автомобілі супроводжується поганою видимістю через опадів. У разі недотримання цієї норми згідно діючих ПДР інспектор ДАІ має право складати протокол про адміністративне правопорушення та накласти штраф в розмірі від 425 до 510 гривень.

Весілля в колонії

Наприкінці квітня в Полицькій колонії стався урочистий захід: відбулося весілля одного із засуджених. Працівники РАГСу спеціально приїздили на територію колонії, щоб заключити шлюб наречених. Подібні заходи в місцях позбавлення свободи відбувається нечасто, однак у Полицькій колонії, яку визнано взірцевою, це вже друге весілля за місяць.

Пожежа в Липному

7 травня в с.Липне в приватному господарстві сталася пожежа: горіла покрівля дерев"яного житлового будинку. Прибувшому на місце черговому караулу рятувальників з Володимирця  за допомогою господарів будинку та їхніх сусідів вдалося локалізувати пожежу і не дати поширитись вогню на інші частини будинку та газовий балон з пропаном, що знаходився в будинку. Вогонь встиг  знищити дах житла (критий шифером), частково перекриття та меблі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає.

Вл.Інф

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.