HomeНовиниВ РайоніІнвалідів чекають безкоштовні путівки

Інвалідів чекають безкоштовні путівки

( 0 Votes )

Управління праці та соціального захисту населення Володимирецької райдержадміністрації пропонує для всіх інвалідів, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, оздоровлення за безкоштовними санаторно-курортними путівками, які надходять з Міністерства соціальної політики України.

Бажаючі можуть відпочити в санаторіях «Токарі» (Сумська обл., за профілем сечостатевої та нервової систем), «Перемога» (смт Ворзель Київської обл., за профілем органів травлення), «Конвалія» (м.Трускавець, за профілем органів кровообігу), кл. сан. «Курорт Березівські мінеральні води» (Харківська обл., за профілем нервова система), санаторій «Турія» (Волинська обл., за профілем кістковом’язевої системи та кровообігу).

 Необхідною умовою взяття на облік громадян, які потребують санаторно-курортного лікування, є написання заяви та надання таких документів:

1.          Довідка для одержання путівки на санаторно-курортне лікування (форма 070/о, яка дійсна лише за місцем проживання або роботи хворого протягом 6 місяців з моменту видачі).

2.          Копія посвідчення, що засвідчує інвалідність потерпілого від Чорнобильської катастрофи.

3.          Копія паспорта (сторінки 1, 2, 11).

 За детальною консультацією звертатися до управління праці та соціального захисту населення Володимирецької райдержадміністрації за адресою: вул. Соборна, 23, 3-ій поверх, каб.18, тел. 2-49-28. 

Ю.Тюска, в. о. начальника управління.

 

У вас недостатньо прав для коментування.