HomeНовиниВ РайоніНа Володимиреччині почастішали ДТП з мотоциклістами

На Володимиреччині почастішали ДТП з мотоциклістами

( 0 Votes )

З настанням погожих днів на дороги Володимирецького району виїхали скутеристи та мотоциклісти. Їх поява спричинила ряд дорожньо-транспортних пригод. Ось статистика лише одного дня.

9 травня о 00.36 у Сваринях по вул. Леніна місцевий житель, водій мотоцикла Вайпер-150, не врахував дорожніх умов, стану транспортного засобу, не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та впав з мотоцикла. Внаслідок пригоди мотоцикліст був доставлений в реанімаційне відділення Володимирецької ЦРЛ з діагнозом «ЗЧМТ, струс головного мозку, перелом основи черепа».

9 травня о 2.30 в на відрізку автодороги Половлі-Зелениця водій мотоцикла «ІЖ-Юпітер-5», житель м. Кузнецовськ, під час руху в напрямку с Зелениця не врахував дорожніх умов, стану транспортного засобу, не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та впав з мотоцикла. В наслідок пригоди водій був доставлений в реанімаційне відділення Володимирецької ЦРЛ з діагнозом «ЗЧМТ, струс головного мозку, скалькована рана лобної ділянки».

9 травня 2014 року вночі о 3.00 на відрізку автодороги Антонівка-Нетреба водій мотоцикла «XGJAO-150», житель с. Нетреба, під час руху в напрямку села Нетреба не врахував дорожніх умов, стану транспортного засобу, не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та впав з мотоцикла. Унаслідок пригоди водій мотоцикла був доставлений в реанімаційне відділення Володимирецької ЦРЛ з діагнозом «ВЧМТ, забій головного мозку, перелом основи черепа, перелом лівої ключиці».

                         Розповідаючи про ці ДТП, хочеться звернути увагу, що у всіх випадках постраждали молоді люди, які здебільшого навіть не мали посвідчення на право керувати мотоциклом. Через невміння керувати мотоциклом, скутером, правильно оцінювати дорожні обставини, а здебільшого водії травмуються в стані алкогольного сп’яніння.

 Дивує і легковажність, з якою водії скутерів, мопедів та мотоциклів ставляться до власної безпеки. Часто водій їде без мотошолома, або ж на один мопед чи мотоцикл сідає троє та більше людей.

                Трагедію на дорозі можна попередити лише в тому випадку, коли кожен учасник дорожнього руху усвідомить: дорога не місце для розваг, а кожна помилка чи неуважність може призвести до непоправимого.

 

Володимир Чишейко,

інспектор ВДАІ з обслуговування м.Кузнецовськ

та Володимирецького району при УМВС України

в  Рівненській області.

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.