HomeНовиниВ РайоніОгляд новин району за тиждень

Огляд новин району за тиждень

( 0 Votes )

Володимирецькі мотоциклісти зайняли 2 місце в змаганнях

На минулому тижні в Рівному проведено обласні змагання мопедистів та мотоциклістів. Організатором змагань був КЗ «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської облради. У змаганнях взяли участь 7 команд з області, всього 34 учасники, що змагалися у шести класах (в залежності від віку учасників та об’ємом двигуна транспортного засобу)

В заході взяли участь і команда Володимирецького міжшкільного навчально-виробничого комбінату. В результаті змагань наші вибороли ІІ призове місце (І місце -у команди Костопільського центру технічної творчості та комп’ютерних технологій, ІІІ місце – команда Рівненського міського центру творчості учнівської молоді).

Учні Володимиреччини перемогли у фестивалі дружин юних пожежних

Упродовж трьох днів в Олександрії поблизу Рівного змагались знавці пожежної безпеки, у фестивалі взяли участь майже сто учасників у складі 9 команд.

Захід проходив під патронатом ГУ ДСНС в Рівненській області, Управління освіти і науки Рівненської ОДА та Добровільного пожежного товариства. Головна мета щорічних змагань - навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях та популяризація серед дітей і молоді здорового й активного способу життя.

Справжніми випробуваннями для юних рятувальників стали спортивні змагання, в яких діти повинні були вміло користуватися рятувальним спорядженням, відрізняти отруйні гриби від їстівних, швидко відповідати на запитання з основ медицини, зав’язувати спеціальні вузли різними способами та умовно рятувати потерпілого на воді.

Перемогу у фестивалі здобула команда Володимирецького районного колегіуму «Рятівник», ІІ місце – у команди міста Кузнецовськ, третє виборола команда школи №27 м.Рівного. Усі команди отримали від організаторів цінні подарунки та грамоти у різних номінаціях.

Керівника Володимирецького НЗ визнано кращим менеджером науки

15 травня у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася наукова конференція з теми «Вплив науково-педагогічних досліджень на інноваційний поступ освіти регіону», приурочена Дню науки. Під час конференції обговорювалось багато питань в галузі освіти, зокрема, інноваційні ідеї для піднесення авангардної ролі освіти регіону було озвучено заступником директора з науково-методичної роботи Володимирецького районного колегіуму Людмилою Волчецькою. За наукові досягнення, результативність науково-методичних розробок та з нагоди Дня науки відбулося нагородження педагогічних працівників області грамотами Рівненського ОІППО у різних номінаціях. Директора колегіуму Анатолія Остапенка нагороджено у номінації «Менеджер науки».

Весілля в колонії

Полицька виправна колонія № 76 не перестає дивувати: на минулому тижні знову працівнику РАГСу виїжджали на територію колонії, аби зареєструвати одразу 2 шлюби. Наречені приїхали до своїх свіжоспечених чоловіків разом з родичами. Церемонія обох шлюбів відбулась в передобідній час. Заключеним щено одруженим чоловікам строки відбування покарання залишились невеликі: одному - до 2016 року, другому - до 2017 року. Щастя молодятам!

 Вл.Інф.

 

У вас недостатньо прав для коментування.