HomeНовиниВ РайоніВ Каноничах геологи розвідуватимуть поклади бурштину

В Каноничах геологи розвідуватимуть поклади бурштину

( 0 Votes )

На території Володимирецького району, а саме поблизу села Каноничі, планується виконання робіт, пов’язаних з геологічним вивченням бурштину з метою оцінки доцільності промислового освоєння  і проведення розвідки покладів бурштину, геолого-економічної оцінки його запасів.

                Дану діяльність згідно договору № 375 від 21.03.2014 року буде здійснювати ТОВ «Київ – КОМІ», яке діє на підставі свідоцтва про державну реєстрацію № 020154 серії А00 та спеціального дозволу на користування надрами №3504 від 03. 02. 2009 року.

                Договір укладений між ТОВ «Київ – КОМІ» та ДП «Українська геологічна компанія, предметом якого є виконання окремих робіт пов’язаних з геологічним вивченням бурштину з метою оцінки доцільності промислового освоєння та проведення розвідки покладів бурштину, геолого-економічної оцінки запасів в ДКЗ України на ділянці «Каноничі» Володимирецького району. Термін виконання робіт – 01.11.2018 року.

                Є певне незадоволення з боку місцевого населення щодо початку діяльності ТОВ «Київ – КОМІ». Зокрема мешканці сіл Каноничі та Дубівка не виключають можливості саботувати та блокувати роботу вказаного підприємства, оскільки самі займаються незаконним видобуванням бурштину на землях Каноницької сільської ради.

Вл. інф. Polissya.net

ілюстрація з мережі Internet

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.