HomeНовиниВ РайоніОгляд новин району за тиждень

Огляд новин району за тиждень

( 0 Votes )

Володимирецьких школярів запрошує Львівська політехніка

23 травня у Володимирецькому районному колегіумі відбулась профорієнтаційна зустріч учнів десятих класів з представником НУ «Львівська політехніка» – кандидатом технічних наук, доцентом кафедри «Електронні засоби інформаційно-комп’ютерних технологій», заступником директора інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Василем Лозинським. Мета зустрічі − підготовка до ЗНО та подальшого навчання колегіумців у НУ «Львівська політехніка».

Колегіумівські школярики помахали ручкою Букварю

23 травня усі першокласники колегіуму святково попрощалися з Букварем. В актовій залі закладу панувала захоплююча, радісна і водночас хвилююча атмосфера, тому що вірші, загадки, скоромовки, пісні та танці просто заворожили батьків, учителів, вихователів і гостей.

Обрано сільського голову в Цепцевичах

На Рівненщині 25 травня проходили ще й позачергові вибори сільських голів. Зокрема, у Великих Цепцевичах тепер новий голова. Цю посаду обійняв позапартійний самовисуванець Сергій Сівта.

"Круглий стіл" рятувальників та бізнесменів

20 травня у Володимирецькій районній державній адміністрації відбувся «круглий стіл» з питань реалізації на Володимиреччині вимог Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», зокрема, щодо видачі документів дозвільного характеру у сфері пожежної та техногенної безпеки. Участь у засіданні взяли голова Володимирецької РДА Володимир Савонік, адміністратор районного дозвільного центру райдержадміністрації Наталія Ткачук, начальник Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області Андрій Муравинець, завідувач сектору оподаткування та контролю об’єктів та операцій Володимирецького відділення Кузнецовської ОДПІ Наталія Рижа та суб’єкти господарювання (приватні підприємці) району.

Партнерська співпраця між представниками бізнесу та Держслужби з надзвичайних ситуацій сприятиме підприємцям у побудові не лише сприятливого, а й безпечного бізнесу.

Вл.Інф 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.