HomeНовиниВ РайоніРафалівський ЦДЮТ - країна дитячих мрій!

Рафалівський ЦДЮТ - країна дитячих мрій!

( 0 Votes )

Рафалівський центр дитячої та юнацької творчості – це дивовижна країна дитячих мрій, яка існує вже більше 50 років. Вже доброю традицією є звіт про роботу за пройдешній рік. Для рафалівчан він стає справжнім святом дитячої творчості.

Талановиті гуртківці щиро ділилися своїми вміннями та досягненнями. Кожен із них був на сцені справжньою зіркою. Розпочали свято таночком «Ура, канікули» учасники хореографічного колективу «Фантазія» (керівник Людмила Кашпуренко). Далі підхопив хвилю гарного настрою ансамбль гуртка «Духовна пісня» (керівник Надія Грицкевич) піснею «Усього потроху». Після цих нагадувань пісню «Веселка» всім присутнім у залі подарувала Марія Баранова, вихованка гуртка «Естрадна пісня» (керівник Марія Нестерчук).

Гучними оплесками зустріла глядацька зала молодшу групу хореографічного колективу «Фантазія» (керівник Людмила Кашпуренко) із танцем «Карапузи». Після смішних малюків на сцені з’явилися вихованки вокального гуртка, що працює на базі Балаховицького НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» (керівник Аліна Пронцевич). Квартет маленьких учениць заспівав «Школярочку». А талановита Оленка Кобзяк, вихованка гуртка «Естрадна пісня» (керівник Марія Нестерчук), заспівала пісню «Діти світла» та провела доріжку до пісні «Зоряний шлях», яку виконав ансамбль гуртка «Духовна пісня» (керівник Надія Грицкевич).

Рафалівський ЦДЮТ - країна дитячих мрій
 

Не забули вшанувати і пам’ять наших дідів та прадідів, які загинули в роки Великої вітчизняної війни, та тих, хто пожертвував своїм життям під час антитерористичних акцій у наш час.

З особливим щемом у серці глядачі слухали вірш, який так майстерно декламували зі сцени незмінні ведучі творчого звіту – Оксана Стельмах та Віталій Гутник. Оксана – випускниця Центру дитячої та юнацької творчості, яка вже після закінчення вузу передає свої знання та вміння дітям, з якими спілкується під час заходів. А Віталик – цьогорічний випускник центру, який разом із Радчук Ангеліною, Ребій Іванною та Дмитрук Русланою отримали благословення у доросле життя від усього педагогічного колективу закладу.

Після вірша, що присвячувався Небесній сотні, хореографічний колектив «Фантазія» (керівник Людмила Кашпуренко) показав всім танок «Вічний вогонь». За спасіння всіх у пісні «Діва Марія» попросили дует у складі Маринки та Костянтина Ковалюків (керівник Надія Грицкевич).

 

Рафалівський ЦДЮТ - країна дитячих мрій
 

Звісно, найдорожчою та найкращою для всіх є мама. Саме їй присвятила пісню Руслана Яйченя, вихованка вокального гуртка, що діє в Сопачівській школі (керівник Оксана Шарко). Танець «Серце для мами» дорогим матусям подарували вихованці хореографічного колективу «Фантазія» (керівник Людмила Кашпуренко). Про найдорожчу людину співала і Юлія Володько, вихованка вокального гуртка (керівник Світлана Кукла) з Городецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ».

Зворушливою вийшла пісня «Не плач, тату», якою «зірвав» зал Назар Сніжко, вихованець гуртка «Духовна пісня» (керівник Надія Грицкевич). А смішні «Ведмедики Гаммі» у виконанні хореографічного колективу «Фантазія» (керівник Людмила Кашпуренко) розрядили обстановку.

Далі глядачі заворожено спостерігали за дійством «Цілюща травичка», що запропонував зразковий театральний колектив «Цвіт папороті» (керівник Ганна Стельмах). Після цього летів у вись разом зі своїм «Кольоровим метеликом» спів ансамблю гуртка «Естрадна пісня» (керівник Марія Нестерчук). Гарний настрій глядачів підтримували і вихованці хореографічного колективу «Радість» (керівник Любов Пригарська), Суховільського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» із композицією «Веселі гномики».

«Жду-чекаю» гукала до свого коханого вихованка гуртка «Естрадна пісня» (керівник Марія Нестерчук). Цю тему в пісні «Ой, верше мій» продовжив квартет гуртка «Духовна пісня» (керівник Надія Грицкевич). Дівчатка задивляються на хлопців, а от хлопці-гуртківці мріють про дівчат. Про це так виспівував у своїй пісеньці «Дівчинко русява» Анатолій Руднік, вихованець гуртка «Духовна пісня» (керівник Надія Грицкевич). Піддала спеки в пісні «Африка» Оленка Кобзяк, вихованка гуртка «Естрадна пісня» (керівник Марія Нестерчук), а підтанцьовували їй учасники хореографічного колективу «Фантазія» (керівник Людмила Кашпуренко).

Під час свята виконувалися всі бажання: після спекотної Африки хотілося трохи дощику. Його з піснею «Хмаринка» організували вихованці гуртка «Духовна пісня» (керівник Надія Грицкевич). Далі мовою тіла у танці «Наш стиль» говорили вихованці старшої групи хореографічного колективу «Фантазія» (керівник Людмила Кашпуренко).

 

Рафалівський ЦДЮТ - країна дитячих мрій
 

 Наче заворожені, слідкували за тим, що відбувається на сцені, добрі друзі нашого Центру, люди, яким не байдуже, як розвивається наше молоде покоління. Уже не вперше наші меценати дарують солодкі подарунки гуртківцям Рафалівського Центру дитячої та юнацької творчості.

Спонсорами творчого звіту виступили Надія Повжик, керівник гуртка «Мяка іграшка», яка по сучасному прикрасила для юних рафалівчан сцену. Теплі слова вдячності, солодощі для дітей та цінні подарунки для їхніх керівників подарувала особисто Надія Василівна Юсин, рафалівський селищний голова, та Рафалівська селищна рада.

Спонсорами заходу виступили також Центр зуболікарських послуг «Дантист» і особисто його керівник Анатолій Ошурко; магазин «Юлас» (брати Скібчики), магазин «Зернятко» (Людмила Сухачова), магазин «Придане» (Галина Ємельянова), приватні підприємці Анатолій Прокопчук, Сергій Деркач, а також житель селища – Василь Дацький.

Як завжди, підтримували творчі поривання юних талантів працівники Рафалівського Будинку культури – Ігор Козодой та директор БК Жанна Демидчик. Режисером свята вкотре стала заввідділом ЦДЮТ, керівник зразкового театрального колективу «Цвіт папороті» та гуртка «Дитячий театральний колектив» Ганна Стельмах.

Закінчували святковий концерт піснями про Україну: «Тільки в нас на Україні» прозвуча у виконанні гуртка «Духовна пісня» (керівник Надія Грицкевич). Пісню «Розкажу про Україну» виконала Ангеліна Кукла, вихованка вокального гуртка Городецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» (керівник Світлана Кукла).

 Останнім акордом великого свята щасливих дітей стала молитва, яку почали виконувати гуртківці «Духовної пісні», а підхопив весь зал. Після молитви присутні приклали руки до серця та дорослими і юними голосами співали гімн України.

Таня Давидова,

вихованка гуртка «Журналістика»

Рафалівського центру дитячої та юнацької творчості

 

У вас недостатньо прав для коментування.