HomeНовиниВ РайоніДільничні шерифи

Дільничні шерифи

( 0 Votes )

Напевно, нелегко найти серед служб і підрозділів міліції співробітників, які б віддавали роботі стільки часу, як дільничні інспектори.

За час свого існування служба дільничних інспекторів міліції набула вагомого авторитету у населення та серед особового складу органів внутрішніх справ. Внесок, який роблять ці правоохоронці в боротьбу зі злочинністю, без перебільшення можна вважати вагомим.Саме дільничними інспекторами міліції розкривається значна кількість злочинів.

Значну роботу дільничні інспектори проводять з профілактики правопорушень, розкриття злочинів, взаємодії з населенням та громадськими формуваннями з охорони громадського порядку. Ними розглядається значна кількість заяв, повідомлень про злочини, що надходять до органів внутрішніх справ.

Сьогодні штатну чисельність сектору дільничних інспекторів міліції в Кузнецовському міськвідділі складають 30 осіб, із них 17 несуть службу в сільській місцевості. Керує таким чисельним сектором дільничних інспекторів міліції досвідчений майор міліції Олександр Михайловський.

Серед особового складу ДІМ можна виділити діяльність таких дільничних, як старшого лейтенанта міліції Андрія Луковця, що обслуговує території Каноницької, Кідрівської, Новаківської та Озерської сільських рад; старшого лейтенанта міліції Михайла Каравана, який працює на території Хиноцької, Степангородської, Красносільської та Половлівської сільських рад. Варто відзначити і лейтенанта міліції Василя Полюховича, що обслуговує частину м-ну Будівельників, частину вул. Енергетиків, вулиці Паркова, Нова, Садова, Курчатова, Бондаренка та Комунальна в Кузнецовську, а також приватні гаражі та промисловий майданчик РАЕС.  А ще – лейтенанта міліції Ігоря Прийдуна, який обслуговує майдан Незалежності, частину м-ну Вараш, гімназію, ЗОШ №4,УПЦ, «Укртелеком», музей ВП «РАЕС», пляж р. «Стир» та вул. Колгоспну.

Жити для людей, працювати для людей – цього вимагає професія дільничного інспектора міліції. Кожен трудовий день у нього розписаний чи не похвилинно. Але така відданість роботі не завадила багатьом із них створити сім’ю, де на кожного із них чекають люблячі рідні люди.

18 червня відзначається День дільничного інспектора міліції на Україні. Своє друге народження це свято отримав 18 червня 2004 – у цей день був підписаний наказ міністра внутрішніх справ України про його затвердження.

Шановні працівники служби дільничних інспекторів міліції! Працівники Кузнецовського МВ (з обслуговування м. Кузнецовськ та Володимирецького району) щиро вітають вас із Днем дільничного інспектора міліції! У день професійного свята бажаємо вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення. Нехай у ваших родинах завжди панують радість, достаток і злагода! Щастя вам і добра!

Ірина Ляшук,

старший інспектор по РН та ГФ Кузнецовського МВ

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.