HomeНовиниВ РайоніВ Ромейках під колесами авто загинула дитина

В Ромейках під колесами авто загинула дитина

( 0 Votes )

 

22 червня близько 20 години 30 хвилин у селі Ромейки сталася трагедія: під колеса автомобіля ВАЗ-21093, яким керував 21-річний водій, житель Володимирецького району, потрапила 2010 року народження дитина.

Як повідомив Володимир Чишейко, інспектор ВДАІ з обслуговування м. Кузнецовська та Володимирецького району, машина рухалася по вул. Шевченка в напрямку центру села, а з обох боків вулиці йшли діти. Дівчинка раптово почала перебігати дорогу зліва направо і не побачила автомобіля, який і зачепив дитину правою фарою. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень вона отримала травми, не сумісні з життям. Швидка, яка прибула на місце ДТП, констатувала смерть дитини. Як пояснив водій, він не встиг вчасно зреагувати…

Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв та пішоходів бути обережними на дорозі, не порушувати правил дорожнього руху, особливо в населених пунктах.

При наближенні до дітей, які граються на узбіччях чи вулицях, водії мають ОБОВЯЗКОВО зменшувати швидкість та бути максимально уважними на дорозі.

Вл.інф.

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.