HomeНовиниВ РайоніУ Володимирецькому районі затримано кілька нерозмитнених авто

У Володимирецькому районі затримано кілька нерозмитнених авто

( 0 Votes )

Як повідомив Андрій катеринич, начальник відділення ДАІ з обслуговування міста Кузнецовська та Володимирецького району, 23 червня працівники ДАІ опівночі в селі Бережниця під час оформлення ДТП з механічними пошкодженнями виявили нерозмитнений автомобіль VOLSWAGEN PASSAT, за кермом якого перебував 34-річний житель Володимирецького району.

У той же день у Володимирці надвечір години по вул. Грушевського інспектори зупинили автомобіль «Мерседес-124» під керуванням 22-річного місцевого жителя. Працівники ДАІ встановили, що авто нелегально перетнуло митний кордон України.

24 червня затримано у поблизу села Сопачів затримано автомобіль Джип Черокі, яким керував місцевий житель. Вказаний транспортний засіб був незареєстрований та перебував на території району з порушенням митних правил.

До речі, нещодавно у Володимирці працівники ДАІ також затримали та вилучили 2 незареєстрованих мотоцикли, ввезені в Україну з порушеннями митних правил.

Усі матеріали скеровано на Рівненську митницю. Відповідно до Митного кодексу, штраф для водіїв передбачено від 8,5 до 16 тисяч гривень.

Вл.Інф.

 

У вас недостатньо прав для коментування.