HomeНовиниВ РайоніОгляд новин району за тиждень

Огляд новин району за тиждень

( 0 Votes )

Сумний кінець колишнього мільйонера

Як офіційно повідомлено на одній з районних нарад, СВК «Озерський» припиняє своє існування. Як відомо, виник він на економічній базі колишнього знаменитого колгоспу-мільйонера «Жовтень». Це знане у краї сільгосппідприємство у 90-х роках реорганізували в КСП «Озерське». І ось – сумна звістка, що господарство буде зніматися з обліку.

На сьогодні, як повідомлялося, в «Озерському» остаточно позбулися залишків ВРХ, а відтак заготівля кормів на зиму не проводиться. За неперевіреною інформацією, до земель підприємства, яке тривалий час демонструвало високі можливості колективного господарювання, виявляють інтерес сторонні інвестори.

45-а доба ППР

Станом на 8 годину 15 липня в роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 1140 МВт. Діє диспетчерське обмеження. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

На енергоблоці №4 (ВВЕР-1000) – 45-а доба планово-попереджувального ремонту. У ремонті – обладнання та системи першого каналу системи безпеки. Проводиться завантаження палива в активну зону реактора. Парогенератори ущільнено по першому контуру. Проводиться ремонт турбогенератора ТГ-6. Усі ремонтні роботи виконуються згідно з графіком.

І наш внесок

Всі села Великоцепцевицької сільської ради щиро відгукнулися на  збір  коштів та продуктів харчування для наших хлопців, що служать в Українській армії на Сході.  Теклівка, Смулки, Великі Цепцевичі та Нетреба без оголошення почали збирати для української армії та звільнених  населених пунктів Луганської і Донецької областей все необхідне. Цей процес розгортається по всіх селах району, і зібрані гроші, ліки, одяг, продукти стануть у пригоді багатьом воїнам і жителям Сходу. У  числі тих, хто підтримав  ініціативу збору продуктів  харчування, -- мешканці сіл Озеро, Новакіи та Каноничі, які разом із  червонохрестівцями району зібрали велику фуру продуктів харчування.

Ще шість бронежилетів

Громада Великоцепцевицької сільради вдруге дружно відгукнулася на прохання про допомогу Українській  армії. За кошти мешканців сіл та хуторів  закуплено 6 бронежилетів. На 1500 гривень закупили харчування і ліків, 20 спальних мішків та  комплектів постільної білизни, засоби особистої гігієни.

За винятком трьох

Близько 160 тисяч центнерів сіна заготовлено  в нашому районі для зимівлі худоби. Це  дві третини до потреби. Одноосібники, що утримують корів, коней і дрібну рогату худобу,  вдосталь заготовили запашних кормів.  Із десяти господарств району три СВК не планують  розвивати  тваринницьку галузь у майбутньому, тому кормів на зиму не заготовляють.

            Прямі телефонні лінії РЦЗ

21.07.2014 року Володимирецький районний центр зайнятості проводить прямі інформаційно-консультаційні телефонні лінії. На запитання відповідатиме директор РЦЗ ТАРАСЮК Ніна Софронівна.

Час прямої телефонної лінії – 10.00 - 12.00 години. Телефони 2-57-48, 2-56-68.

 

Вл.Інф

 

У вас недостатньо прав для коментування.