HomeНовиниВ РайоніОгляд новин району за тиждень

Огляд новин району за тиждень

( 0 Votes )

Викрадачі бурштину

Цей випадок стався неподалік Володимирця. 23-річного Вадима із села Осова Дубровицького району невідомі молодики, погрожуючи зброєю, запхали в авто і вивезли на розбірки. Прикувавши Вадима кайданками, зловмисники забрали у жертви чималу кількість бурштину. На щастя, Вадим не постраждав, а із зловмисниками тепер спілкуються правоохоронці.

У Володимирецькій селищній раді продовжується запис на скраплений газ

Найчастіше  скрапленим газом  користуються кухарки та господині старшого віку, які не зраджують своїм смакам. Незамінний він і в домашньому господарстві. Ним смалять свиней та птицю, чого не зробиш електрикою. Хоча саме електрика в нашому краї давно є альтернативою скрапленому газу.

Проте  черга на нього росте. Як зазначив  секретар селищної ради Віктор Новак, скраплений газ від поставщика з Волині доставлявся у наше селище останній раз у квітні цього року. Його ціна зросла, але попит не зменшується. Нині з поставщиками вкотре ведуться перемовини про поставки газу.

Жнивує Володимиреччина

Жнива у зеніті. Зернозбиральні комбайни стали королями ланів. По всіх зернових ділянках і масивах пішли «ДжонДіри», старенькі радянські «Ниви» і німецькі потужні «Клааси». Урожай різниться. Як засвідчують комбайнери, в одноосібників, там де поле було вироблене, вдобрене, і урожай добрий. Особливо порадувало тритекале. У жителя Сваринь Михайла К. із 23 соток, де посіяв всього 2 мішки зерна, взяв 43. У захваті від щедрого урожаю ячменю і володимирчанин Василь Гарбарчук. На славу вдалися вівси посівної еліти дослідного господарства «Городецьке». До слова, жниварі Городця вже впорядкували більшу половину хлібних полів. ДГ «Городецьке» із 1080 га скосили 657 га. Успішно жнивують і в СВК «Мульчицький», «Колос», та інших. Г.Штерн.

Вагітну жінку вбило струмом

За інформацією рятувальників, трагічна подія сталася минулого тижня у селі Нетреба: вагітну жінку вдарило струмом. За повідомленням лікарів, вона померла на місці. Обставини смерті наразі встановлюються.

Барви літа у таборі «Промінь»

«З 21 по 25 липня діяв у селі Половлі дитячий християнський табір «Промінь». Участь у ньому брали понад 250 дітей від 5 до 15 років. Крім місцевих, були також і діти з інших сіл. Заодно також приходили і батьки, дідусі та бабусі. Кожному тут були заняття до смаку: хто малював, хто розучував ноти, хто грався на надувних гірках, розміщених на сільському стадіоні. Також юні вчителі проводили біблійні години, цікаві ігри та конкурси. Сподіваємося, що табір загостює у нас і наступного року», – пише нам Ірина КАСЮДИК.

Вл.інф

 

У вас недостатньо прав для коментування.