HomeНовиниВ РайоніУ Володимирці ловили зеленого «Москвича»

У Володимирці ловили зеленого «Москвича»

( 0 Votes )

 

Працівники Державтоінспекції Рівненщини затримали водія, який скоїв наїзд на велосипедиста на зник з місця ДТП. Про це інформує прес-служба УДАІ УМВСУ Рівненщини.

 10 серпня близько 5-ї години ранку в селищі міського типу Володимирець на вулиці Грушевського невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись по вулиці Грушевського в напрямку вулиці Вишнева, здійснив наїзд на велосипедистку, після чого зник з місця пригоди. Внаслідок зіткнення 40-річна жителька смт. Володимирець отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів близько 17 години транспортний засіб був помічений працівниками ДАІ в лісосмузі під накриттям хвойних гілок неподалік села Кідри, з механічними пошкодженнями характерними для даної ДТП.

Згодом за місцем проживання було виявлено і водія, який підозрюється у скоєнні даної пригоди. Ним виявився 24-річний житель Володимирецького району. Водія та автомобіль правоохоронці доставили у Володимирецький райвідділ міліції.

 

У вас недостатньо прав для коментування.