HomeНовиниВ РайоніСвято Першого дзвоника у школах Володимиреччини (+фото)

Свято Першого дзвоника у школах Володимиреччини (+фото)

( 0 Votes )

Одинадцятий клас… Зовсім  непомітно промайнули роки, ніби недавно вела в перший клас, а вже майже й випускний. Як би хотілося, щоб це був тільки перший чи хоча б п’ятий клас! Хотілося б продовжити дитинство, хотілося…

Але дзвенить останній перший дзвінок, і всі одинадцятикласники з такою ейфорією його сприймають. Як їм хочеться скоріше в доросле життя!

Не спішіть!!! Побудьте дітьми, адже там, за порогом школи і батьківського дому не все так гладко і тихо. Скільки там підводних течій і рифів, скель і мілин...

Не завжди мама чи тато розрадить і допоможе, багато чого доведеться самим вирішувати (і відповідати за це) у житті. Я теж свій час думала, що доросле життя гарне і принадне, а потім не раз довелося спіткнутися і поплакати.

А поки що у вас, діти, найкраща пора – дитинство, школа, уроки, книги і фільми. Вчіться, радійте кожному дню, кожній годині. Зростайте здоровими і,так хочеться, успішними і щасливими. Мирного вам неба над головою!

Ми вас дуже любимо. Ваші батьки.

Володимирець. Майбутня випускниця колегіуму
Володимирець. Майбутня випускниця колегіуму
 
Свято Першовересня у Володимирецькому раойнному колегіумі
Свято Першовересня у Володимирецькому раойнному колегіумі
 

Підготувала Лариса Сарницька, мама випускниці.

Фото автора


Свято  Першого  дзвоника у Володимирецькій ЗОШ №1

Піднесено й патріотично відгомонів святковий Перший дзвінок у Володимирецькій ЗОШ 1-3 ст. №1. Ідея вільної і єдиної України звучала повсюди: у палкій промові директора, у барвах вишиванок школярів, в очах педагогів та батьків.

Школа прийняла нове поповнення, переможці минулого року отримали відзнаки, а шкільні стіни у 41 раз наповнились  різноголосим гамором дітей.

Свято  Першого  дзвоника у Володимирецькій ЗОШ №1

 
Свято  Першого  дзвоника у Володимирецькій ЗОШ №1

 
Свято  Першого  дзвоника у Володимирецькій ЗОШ №1
Свято  Першого  дзвоника у Володимирецькій ЗОШ №1 (Фото Людмили Босик)

 

Заболоття. Перший раз у перший клас
Заболоття. Перший раз у перший клас (фото Анатолія Скібчика)

 

Свято Першого дзвоника у Любахівській школі

Нас кличе дзвоник до шкільної ниви.

Прислухайтесь, який у нього спів!

Сьогодні діти незалежної Вкраїни

Сядуть за парти. Вже дзвоник продзвенів!

1 вересня 2014 року в Любахівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулося свято Першого дзвоника. Цей день завжди особливо урочистий, адже з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Гарний настрій, веселі посмішки і тепла атмосфера родинного свята панували на подвір’ї школи.

Свято пройшло урочисто, було багато побажань школярам від директора школи Людмили Іванівни Сніжко та методиста комунальної науково-методичної установи «Володимирецький районний методичний кабінет» Тетяни Вікторівни Ковалець. Особливі слова вітань прозвучали для першокласників, які продемонстрували свої таланти та отримали подарунки від одинадцятикласників.

Урочистості з нагоди святкування навчального року закінчились веселим закличним дзвоником на перший урок на тему «Україна – єдина країна!».

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину. Зі святом, дорогі друзі! Щасти вам!

Свято Першого дзвоника у Любахівській школі
Свято Першого дзвоника у Любахівській школі

Наталія СЯСЬКА,

педагог-організатор Любахівської ЗОШ.

 

У вас недостатньо прав для коментування.