HomeНовиниВ РайоніМедики Володимиречини допомагають мобілізованим

Медики Володимиречини допомагають мобілізованим

( 0 Votes )

 28 серпня цього року були проведені спільні збори колективів КЗ «Володимирецька ЦРЛ» та  КЗ    «Володимирецький РЦ ПМСД», на яких піднімалось питання про посильну  допомогу мобілізованим і воякам, які знаходяться в зоні АТО, та пораненим землякам. 

Ініціативна група медиків для співпраці звернулась до голови правління громадської організації «Школа відповідального батьківства» Сергія Буравського. Зібрані медиками обох комунальних закладів кошти, а це 50 тис. 700 грн., перераховані на рахунок громадської організації.

І про перші результати роботи. Із зібраної суми вже зроблене замовлення для пошиття 20 комплектів теплого одягу (камуфльовані утеплені куртки, футболки, шапки, косинки), замовлено 20 аптечок та проводиться переговори про закупівлю 10 кевларових касок.

Це тільки початок  спільної справи медиків та громадської організації. Прохання підтримати цю народну ініціативу сільські громади та підприємців району.

Наші реквізити: Володимирецька районна молодіжна громадська організація "Школа відповідального батьківства".

Код 34573479, МФО 333391, гривневий р/р 26006054702999 у Володимирецькому відділенні Приватбанку. Призначення: для допомоги бійцям АТО

Лариса САРНИЦЬКА

Матеріали по темі: