HomeНовиниВ РайоніОгляд новин району за тиждень

Огляд новин району за тиждень

( 0 Votes )

У Великих Телковичах зникла жінка

Ще 3 вересня старенька, 1926 року народження, пішла з дому і не повернулася, повідомили з районного відділу з надзвичайних ситуацій. Родичі повідомили міліцію лише через 3 дні. Ведеться розшук.

Перевірки якості харчування школярів заборонені

Про те, що планові перевірки торгівельних організацій та підприємців, які торгують продуктами і в тому числі постачають їх у школи, заборонені до кінця 2014 року, повідомили фахівці санепідемстанції та управління ветмедицини. Відтак за якість продуктів відповідальність несуть самі підприємці та бракеражні комісії в навчальних закладах.

Учні-переселенці сіли за парти

33 дитини, тимчасово переміщених із окупованого Криму та Сходу України, поповнили ряди школярів на Володимиреччині, повідомив начальник районного управління освіти і науки РДА Анатолій Рижий. Усім необхідним вони забезпечені.

Надають безкоштовно інвалідні візки та милиці

Як повідомила Юлія КОРНІ ЙЧУК, за відувач відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги, Володимирецький районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) через пункт прокату надає засоби пересування для людей з обмеженими можливостями. На даний час в наявності є інвалідні візки та інвалідні ходуни. Також від благодійного фонду отримано одяг та взуття.

Щоб оформити прокат чи отримати одяг, треба пред’явити у центрі такі документи: паспорт, ідентифікаційний код, чорнобильське та пенсійне посвідчення, довідку про склад сім’ї та довідку про доходи членів сім’ї.

Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном 2-36-46.

 Прийомні сім’ї у районі

Як повідомив Микола Десятник, начальник РЦ ССДММ, в районі під соціальним супроводом перебуває 7 прийомних сімей, в яких виховується 15 прийомних дітей. У серпні цього року в сім’ю Любові Жучені було влаштовано 2 дитини, що раніше проживали в Радивилівському районі.

Прямі іноземні інвестиції

                За повідомленням відділу статистики у Володимирецькому районі , в нашому районі обсяг прямих іноземних інвестицій (акціонерний капітал) станом на 1 липня 2014 року становив 2466,4 тис. дол. США, що на 1,9% менше до початку 2014 року. Прямих іноземних інвестицій на 1 особу в районі припадає 38,9 дол. США. По області на 1 особу даний показник становить 246,3 дол. США.

                Введено в експлуатацію житла

                За І півріччя 2014 року в районі прийнято 8716 м² загальної площі житла. Все прийняте житло збудоване індивідуальними забудовниками. З прийнятого в експлуатацію загальної площі житла 7257 м² збудовано в сільській місцевості. Частка району в обласному обсязі введеного в експлуатацію загальної площі житла становить 7,4% . Середній розмір квартири загальної площі жила становить 126,32 м² , в тому числі у сільській місцевості 127,32 м². Всього за січень-червень 2014 року на Рівненщині прийнято в експлуатацію 118016 м² загальної площі житла.

Не пропустив мотоцикліста

6 вересня 2014 року, приблизно о 14 год. 00 хв., у селищі Рафалівка по вул. Залізнична, поблизу залізничного вокзалу, водій Валентин, житель м.Кузнецовськ, не працюючий, керував автомобілем марки «VOLKSWAGEN-TRANSPORTER» в напрямку с.Полиці. Під час повороту ліворуч на площу Рубльова бус не дав дорогу мотоциклу марки Viper ZS150-J, яким керував Вадим, житель Лозок.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження: відкритий перелом правого наколінника і верхньої третини правої великогомілкової кістки зі зміщенням, з якими був госпіталізований в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.  Про це повідомив Володимир Килюшик, інспектор ВДАІ з обслуговування території м.Кузнецовськ та Володимирецького району УДАІ УМВС України в Рівненській області

Вл.Інф

 

У вас недостатньо прав для коментування.