HomeНовиниВ РайоніВолодимирецькі волонтери допомагають бійцям АТО

Володимирецькі волонтери допомагають бійцям АТО

( 0 Votes )

Нашою волонтерською групою постійно проводиться збір коштів для підтримки бійців АТО. За останні два тижні із зібраних коштів (1000 грн. – за макулатуру і 1000 грн. благодійні внески у скриньку) 1 тисячу гривень видано на спорядження добровольця в АТО Григорія. Також придбано медикаментів для лікування та профілактики ГРВІ та вітамінів на суму п’ятсот гривень для артилеристів 44 окремої артилерійської бригади, а ще на п’ятсот гривень – теплі шкарпетки, устілки для взуття для рівненської бригади військовослужбовців.

Є зміни у роботі благодійної ярмарки. У зв’язку з нульовим відвідуванням покупцями розпродаж іграшок переноситься на речовий ринок у п’ятницю (при вході, біля  пожежної частини). Про передачу іграшок та макулатури завжди можна домовитись з волонтером по телефону.  

З останніх потреб: нашим хлопцям потрібні чай, кава заварна, тепла білизна, шкарпетки не синтетичні, теплий одяг, одіяла флісові або шерстяні, устілки до взуття.

Продовжується збір макулатури та дитячих іграшок. Дякуємо всім благодійникам, які відгукнулись! Контактні телефони та номер благодійного рахунку:

Лариса САРНИЦЬКА

 

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.