HomeНовиниВ РайоніНе сплатив податки – за кордон не поїдеш!

Не сплатив податки – за кордон не поїдеш!

( 0 Votes )

Положенням статті 11 Закону України від 21.04.99 № 606-XIV „Про виконавче провадження” (із змінами та доповненнями) державному виконавцю у процесі здійснення виконавчого провадження надано право у разі ухилення боржника від виконання зобов’язань, покладених на нього рішенням, звертатися до суду за встановленням тимчасового обмеження у праві виїзду боржника-фізичної особи або керівника боржника-юридичної особи за межі України – до виконання зобов’язань за рішенням.

 

Відповідно до статті 124 Конституції України судові рішення ухвалюються судами іменем України і є обов’язковими до виконання на всій території України.

Кузнецовська ОДПІ, виступаючи в якості стягувача за виконавчими листами, до органів ДВС району направила клопотання щодо звернення з поданням до суду про тимчасове обмеження у праві виїзду боржника-фізичної особи або керівника боржника-юридичної особи за межі України.

За результатами розгляду судом по 2-х керівниках підприємств-боржників винесено рішення щодо обмеження у праві виїзду за межі України.
 

У вас недостатньо прав для коментування.