HomeНовиниВ РайоніРазом і до кінця! Благодійний ярмарок для армії

Разом і до кінця! Благодійний ярмарок для армії

( 0 Votes )

       Українська армія - з народом, народ - з українською армією. Можливо, саме такі часи, як зараз, незважаючи на всю їх складність, і стають моментом, коли реально формується громадянське суспільство. Протягом останніх кількох місяців багато українців вивчили військову термінологію, дізнались про реальний стан справ в українській армії та кинулись їй допомагати. Не залишилася осторонь громада с. Суховоля. На заклик адміністрації та всього педагогічного колективу Суховільського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.- ДНЗ» на допомогу своїм побратимам-воїнам прийшли всі небайдужі односельчани.

      У знаменний день для освітян, 3 жовтня, у стінах закладу  пройшов благодійний ярмарок за участі школярів. Усі були приємно вражені  широким асортиментом товарів, які можна було придбати: молочні продукти, хлібо-булочні вироби, смачна випічка, овочі, вироби з дерева тощо. Охочих купити все це виявилося багато. Загалом, вдалося зібрати 1600 грн, які  перераховані на рахунок волонтерської групи “Мега-Поліграф» для  придбання речей першої необхідності з їх подальшою передачею військовослужбовцям батальйону «Київ - 1» та «Київська Русь» на передову. Таку суму за короткий час вдалося зібрати завдяки небайдужості та злагодженій  роботі в команді учнів та педагогів навчального закладу.

      Зараз саме той час, коли кожен з нас може  зробити свій внесок у те, щоб зберегти Україну,  щоб підтримати людей, які нині стоять на захисті нашої держави.  В такі моменти єдності розумієш, що ми непереможні! 

РАЗОМ І ДО ПЕРЕМОГИ!

 

 

Оксана Затірка,

вчитель Суховільського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.. ДНЗ»

 

У вас недостатньо прав для коментування.