HomeНовиниВ РайоніОгляд новин району за тиждень

Огляд новин району за тиждень

( 0 Votes )

У музичній школі збирали гроші на АТО

Волонтери висловлюють подяку дирекції та вчителям Володимирецької музичної школи, а особливо батькам і дітям, що там навчаються. Адже всі вони долучився до благодійної акції, в рамках якої були зібрані кошти, дитячі речі, іграшки та дарунки. Усе це передано дітям, що зараз перебувають в дитячих будинках Донецької області.

Розвиток підприємливості на уроках трудового навчання

Вчитель трудового навчання Володимирецької ЗОШ №1 Інна Волошина взяла участь у польсько-українському проекті «Уроки з підприємницьким тлом». Завершальним етапом проекту стала обласна науково-практична конференція «Формуюча складова підприємливості в структурі сучасного уроку», на якій вчителька поділилася власним досвідом розвитку підприємливості на уроці трудового навчання. Результатом реалізації цього проекту стала збірка навчальних матеріалів для вчителів різних предметів, яка містить конспект уроку І.С. Волошиної, видана у Варшаві. Цей досвід заплановано до впровадження вчителями району.

Військово-патріотичне виховання як складова предмету «Захист Вітчизни»

Відбувся епізодичний семінар для вчителів предмету «Захист Вітчизни» у Володимирецькому районі, співорганізаторами якого стали районний методичний кабінет, районна організація  Товариства сприяння оборони України та районний військовий комісаріат. Учасники семінару обговорили новий проект програми «Захист Вітчизни», провели звітно-виборну конференцію членів ТСОУ та практично відпрацювали технічні прийоми володіння зброєю. Учасники семінару отримали методичні рекомендації з теми семінару, диски  з матеріалами та кульки для пневматичної зброї.

У шкільному музеї «Світлиця»

У рамках програми національного виховання учнівської молоді, з метою прищеплення любові і поваги школярів до традицій та звичаїв наших предків і жителів Полісся, 23 грудня в колегіумівському етнографічному музеї «Світлиця» пройшли тематичні екскурсії для учнів перших класів. Юні екскурсоводи Яна та Ангеліна Мечкало на прикладах музейних експонатів розповіли першокласникам про життя і побут селян-поліщуків у кінці ХІХ та на початку ХХ століть.

І знову полонили новорічні казки...

Дошкільнята, учні, вчителі, вихователі, батьки та гості районного колегіуму побували у цікавому світі новорічних казок, який створили учні 3-4-х класів. Неймовірні пригоди казкових героїв подарували присутнім незабутні враження та гарний новорічний настрій.

Нагороджено команду ДЮП

19 грудня в актовій залі колегіуму капітаном Володимирецького відділення МНС А.Я. Муравинцем вручено грамоти команді Володимирецького районного колегіуму, яка стала лауреатом ХХ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних,  та цінні подарунки для дітей переселенців із зони проведення АТО. 

Вл.інф.
 

У вас недостатньо прав для коментування.