HomeНовиниВ РайоніВолодимирецький колегіум - найкращий навчальний заклад області

Володимирецький колегіум - найкращий навчальний заклад області

( 0 Votes )

Мудрець Піліній сказав: «Втрачений той час, який ти не витратив на навчання». А й справді – для сучасного школяра чи студента саме результат його навчання в освітньому закладі вирішує його майбутнє. Сучасні середні навчальні заклади в Україні покликані дати дитині такий рівень знань, щоб вона змогла перемогти неабияку конкуренцію долаючи наступний щабель у житті, і разом з тим, не згубить її особистість, талант та здібності. Завдання не з легких, адже не усі учні мають бажання вчитися.

У Володимирецькому районному колегіумі цьогоріч довели: немає нічого неможливого! Закінчення навчального року це завжди час підводити підсумки, а вони виявилися втішними. 30 учнів колегіуму стали призерами та переможцями предметних олімпіад на рівні області, двоє визнані кращими в республіці. Серед випускників експериментального навчального закладу 12 учнів нагороджено золотими та срібними медалями за досягнення у навчанні. Уже перші результати ЗНО, за даними Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, показали, що випускники Володимирецького колегіуму виправдали сподівання керівника закладу А.Ф.Остапенка та усього педагогічного колективу.

Адже 14 травня цього року в Рівненському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбулася підсумкова сесія Рівненської Малої Академії Наук, під час якої колегіум отримав дипломом як найкращий навчальний заклад області. Цієї нагороди заклад удостоєний   за найбільшу кількість учнів-переможців МАН  на обласному етапі.  Восьмеро учнів колегіуму, переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, були нагороджені дипломами управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Заклад пишається своїми учнями та випускниками, серед  яких багато талановитих та активних молодих людей, що понесуть у світ не лише знання здобуті у колегіумі, а й моральні цінності виховані за роки навчання.

 

Тетяна Осмолович

 

У вас недостатньо прав для коментування.