HomeНовиниВ РайоніВідкритий діалог з лідерами політсил продовжено (+фото)

Відкритий діалог з лідерами політсил продовжено (+фото)

( 0 Votes )

9 листопада у малій залі райдержадміністрації з ініціативи голови райдержадміністрації Володимира Хоружого  відбулася чергова зустріч з лідерами політичних партій, представлених у новому складі депутатського корпусу районної ради. Як і минулого разу, йшлося про відкритий і прозорий процес обрання голови районної ради та пропозицію підтримати кандидата від політичної сили-переможця на місцевих виборах.

Фракція «Солідарності» вже визначилася  із  кандидатурою, яку і запропонувала до обрання на організаційній сесії – присутнім було представлено Валентину Басюк, жительку Половель, за фахом – вчителя української мови та літератури, а до того ж ще й голову шкільного профспілкового комітету. Присутні змогли поставити кандидату ряд запитань, що стосувалися рішення балотуватися в депутати та прийняти пропозицію йти кандидатом на голову районної ради, а також політичної належності.

До діалогу були залучені і представники місцевих засобів масової інформації, аби процес обговорення був максимально відкритим. На завершення зустрічі голова райдержадміністрації Володимир Хоружий звернувся до присутніх з проханням визначитися з кандидатами на інші виборні посади районної ради та представити їх до відкритого обговорення, аби чесно, на виду у громадськості сформувати керівний склад районної ради.

 

 

  Відділ внутрішньої політики, зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю

 

У вас недостатньо прав для коментування.