HomeНовиниВ РайоніУ ДТП поблизу Олізарки загинув житель Кузнецовська (+фото)

У ДТП поблизу Олізарки загинув житель Кузнецовська (+фото)

( 0 Votes )

В суботу 20 лютого близько п’ятої години ранку до поліції повідомили працівники швидкої медичної допомоги, що в селі Олізарка Володимирецького району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що водій автомобіля марки «MERCEDES-BENZ VITO», рухаючись на автодорозі сполученням «Переброди-Дубровиця-Володимирець-Суховоля», не впорався із керуванням на закругленій ділянці дороги, допустив з’їзд авто на узбіччя із подальшим перекиданням.

Унаслідок ДТП 28-річний чоловік від отриманих травм загинув на місці події, а 26-річного — доставлено до спеціалізованої медико-санітарної частини Кузнецовська, де після надання медичної допомоги він відпущений додому. Обоє учасників автопригоди — жителі Кузнецовська.

За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.Правоохоронці встановлюють обставини події, зокрема й те, хто на момент скоєння ДТП перебував за кермом. Проводиться досудове розслідування.

 


Відділ комунікації

ГУНП в Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.