HomeНовиниВ РайоніРобоча поїздка голови ОДА Василя Берташа у Володимирецький район

Робоча поїздка голови ОДА Василя Берташа у Володимирецький район

( 0 Votes )


 

28 грудня відбулась робоча поїздка голови обласної державної адміністрації Василя Берташа у Володимирецький район.

Зокрема голова облдержадміністрації Василь Берташ за участі голови Володимирецької РДА Володимира Ткачука, голови Володимирецької районної ради Василя Ковенька та директора ВП «Рівненської АЕС» Павла Павлишина перерізали символічну стрічку та урочисто відкрили капітально відремонтований фельдшерсько-акушерський пункт села Дубівка який обслуговує 689 жителів с.Дубівка, в тому числі 125 дітей до 17-ти років, з них 6 дітей 1-го року життя та 564 дорослих.

 Реконструкція ФАПу з покращеним перебуванням пацієнтів проведено в 2012 році за кошти місцевого бюджету. Всього для проведення реконструкції та укомплектування ФАПу медичним обладнанням, меблями використано 530,0 тис. грн.

Голова облдержадміністрації Василь Берташ подарував на ФАП сучасну стоматологічну установку, а також сертифікати на два автомобілі «швидкої допомоги» марки «Пежо» в район. Вартість однієї машини з необхідним лікувально-діагностичним обладнанням сягає майже 650 тисяч гривень.

Наша область отримала 28 таких «швидких». Усі санітарні автомобілі з необхідним обладнанням придбали завдяки державній субвенції. Загалом на такі потреби спрямували більше як 20 мільйонів бюджетних гривень.

 

(За матеріалами сайту Володимирецької РДА)

 

 








 




Фото та відео Сергія СКІБЧИКА



 

У вас недостатньо прав для коментування.