HomeНовиниВ РайоніДНЗ в Дубівці та Каноничах отримали подарунки

ДНЗ в Дубівці та Каноничах отримали подарунки

( 0 Votes )


Голова Володимирецької райдержадміністрації Володимир Ткачук, голова Володимирецької районної ради Василь Ковенько та директор ВП «Рівненської АЕС» Павло Павлишин  відвідали дошкільно-навчальні заклади  в селах Дубівка і Каноничі, та подарували  вихованцям солодощі та іграшки. 

 

Найбільше в казку вірять діти. Із захватом прикрашаючи ялинку, вони з нетерпінням чекають Нового року, і радіють усім подарункам. Для них важлива не ціна іграшки, а увага дорослих. І поки жива дитяча віра в чудеса, Дід Мороз і Снігуронька завжди будуть найбажанішими персонажами зимових свят.

У трохи незвичній ролі Дідів Морозів виступили керівники району, голова РДА Володимир Ткачук із заступниками Петром Вакулічем та Ярославом Березюком, голова районної ради Василь Ковенько та генеральний директор ВП «Рівненська РАЕС» Павло Павлишин для гамірної малечі Каноницького та Дубівського дитсадків.

28 грудня вони завітали в гості до дітлахів з цілими торбами новорічних подарунків. Іграшки, ляльки, конструктори, розвивальні ігри та пакунки солодощів стали для малечі купою радощів і черговим підтвердженням того, що подарунки від Діда Мороза – не вигадка. Ну, а дорослі в колі вдячної дітвори відчували себе справжніми чарівниками, здатними на добрі дива.

Хай так і буде в новому році. Бо без віри дітей у казку в дорослих не буде майбутнього.

 



 
 
 

 



Фото та відео Сергія СКІБЧИКА

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.