HomeНовиниВ РайоніГолові Антонівського СТ Гальцовій Катерині Григорівні - 55!

Голові Антонівського СТ Гальцовій Катерині Григорівні - 55!

( 0 Votes )


Зима народжує великих і видатних, мудрих і витривалих, організаторів і лідерів. Такою є наш керівник, голова правління Антонівського споживчого товариства Катерина Григорівна Гальцова

У перший січня день 1858 року Ангели принесли радість подружжю Ганні Минівні та Григорію Гордійовичу з Ромейок — у них народилася донька. І назвали вони її царським ім’ям – Катерина.

Через роки пронесла Катерина Григорівна батьківські настанови, мамину мудрість, братерську і сестринську дружбу, дух селянського працелюбства, сувору відповідальність за дане слово, обравши кредом свого життя кооперацію і торгівлю. Після закінчення Рівненського кооперативного технікуму, а згодом – вузу, вона успішно пройшла всі класи майстерності у нашій справі – від експедитора до голови правління споживчого товариства.

Катерина Григорівна стала наймолодшим керівником у кооперативній торгівлі, коли очолила наш колектив. Це було в 1984 році. На посаді голови правління споживчого товариства – 29-ий рік.

 Голова СТ Катерина Григорівна Гальцова підняла нашу кооперацію і торгівлю, заклади громадського харчування до столичних висот, до визнання нашої скромної праці на всіх вертикалях Укоопспілки України.

Вона відмінний працівник, вірна дружина, добра матуся і щира бабуся. І завжди молода, енергійна. Ми щиро вдячні їй за все.

 Завдання по товарообороту, ввірене їй СТ виконує на 130%. Ведеться цілеспрямована програмна реконструкція, будівництво і розвиток ресторанного бізнесу на селі, почергово оновлюються кожна із трьох десятків торгових точок, перетворюються у заклади відмінного обслуговування.

 Сьогодні в нас велике свято. Зібрались дати і літа. У низці трудових прикрас і день народження і трудові відзнаки. Дві «5» поставило життя Катерині Григорівні, і хай помножаться Ваші і літа, наша шановна Катерино Григорівно! 35 років у книжці трудового стажу, і 29 років ви ведете нас. Щиро вітаємо, дорога голово СТ, із славним ювілеєм. Без вітру  не родить жито. Без любові немає життя. Тож хай крила міцні у Вас будуть – сила волі і любов до життя.

 


 


 

 З повагою Ваш колектив СТ.


 


 



 

 

У вас недостатньо прав для коментування.