HomeНовиниВ РайоніПеревірені водойми Володимиреччини визнані безпечними для купання

Перевірені водойми Володимиреччини визнані безпечними для купання

( 0 Votes )

Настала тепла пора року – період відпочинку дорослих і дітей на свіжому повітрі. І тому купальний сезон в повному розпалі на всіх водоймах району.

Купається як малеча, так і доросле населення, адже температура навколишнього середовища змушує населення району пірнати у воду водойм.

Управління Держпродспоживслужби у Володимирецькому районі інформує населення, що з метою створення безпечних умов відпочинку населення в зонах рекреації, попередження виникнення інфекційних захворювань серед населення  Володимирецьким районним лабораторним відділенням та відділом м. Кузнецовськ ДСЕС України проводяться моніторингові дослідження по мікробіологічних показниках води відкритих водойм Воронківської сільської ради (озеро с. Воронки), Більськовільської сільської ради (Біле озеро),  Володимирецької селищної ради (ставок Володимирецького парку), зон рекреації річок Стир, Горинь. За результатами проведених досліджень встановлено, що вода з даних водойм відповідає вимогам санітарних правил по бактеріологічних показникам і є безпечною в епідемічному відношенні.

Також надіслані інформаційні листи сільським радам с. Озеро, с. Сопачів, с. Біле щодо забезпечення проведення лабораторних досліджень води водойм, які знаходяться на території даних сільських рад та забезпечити постійне прибирання берегів від сміття, відходів і експлуатацію місць відпочинку населення взяти під особистий контроль. Однак реакція сільських голів відсутня.

Тож, шановні голови сільських та селищних рад Володимирецького району, просимо турбуватись про здоров’я населення ваших громад і створити безпечні умови відпочинку населення в зонах рекреації з метою попередження виникнення інфекційних захворювань!  

До відома населення! При купанні в любій відкритій водоймі старатися, щоб вода не поступала в ротову порожнину. А так купайтеся на здоровя тільки будьте уважні при купанні, дотримуйтесь правил безпеки поводження на воді!

Наталія Коваль,

фельдшер санітарний Управління Держпродспоживслужби у Володимирецькому районі.

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.