HomeНовиниВ РайоніДень знань у Володимирці (+фото)

День знань у Володимирці (+фото)

( 0 Votes )

 

Cімейне шкільне свято першої школи

Якщо дитячі майданчики сумно пустують, квіткові магазини можуть продати лише спорожнілу вазу, а в аптеках не дошукаєшся заспокійливих засобів, то, напевно, пролетіло країною свято Першого Дзвоника.

Майже відшуміли базари, майже відбули ажіотаж магазини канцтоварів. Настав час похизуватись новими покупками, білими бантами і шкільними формами.

Перша школа майорить вишиванками. Учні, вчителі, батьки – майже всі в них – різних, кольорових, таких гарних і таких українських.

Мені справді пощастило, що потрапила я на перше в навчальному році шкільне свято саме до першої школи у Володимирці.

Самі того не плануючи, організатори заходу подарували присутнім справжнє сімейне свято.

З самого початку господиня директор школи Світлана Дульяницька по-батьківськи привітала учнів та їхніх батьків, буквально «розсадила» кожного по місцях і нарешті – дійство почалось.

Звучали теплі слова, всі чекали першачків та їхні дзвінкі тоненькі голоски. Ось вони і зявились – юрба маленьких школяриків несміливо йшли під руки одне з одним та все ховались за величезними букетами квітів.

Всією школою винуватцям свята влаштували справжній перший іспит в їхньому житті – чи будуть вони вчасно просинатись до школи, чи будуть їсти кашу вранці, чи будуть обмальовувати парти в школі… Дітки зосереджено вдумувались в питання і боялись відповісти неправильно. Але всі ми, екзаменатори, погодились, що таких старанних наймолодших учасників заходу дійсно варто приймати до школи…

Виступили й майбутні випускники школи, подарували першачкам символічні подарунки і повітряні кульки, які одразу ж злетіли у небо.

Полетіли кульки, пролунав перший дзвоник…

Прощавай, літо, здрастуй, школо!..

Що стоїть за тим дзвоником в цьому році?.. молитва перед уроками, прості олівці замість кулькової ручки, зміни у вивченні таблички множення...

Вчителі розводять руками, батьки беруться за голову…

Час покаже, що то за нове диво.

А поки … успіху вам, школярі!

Олена СТЕЛЬМАЩУК

  Володимирецький колегіум

 
 
 
 

 

1 школа

 

3 школа

 

 Фото: Сергій СКІБЧИК, Олена СТЕЛЬМАЩУК, Ольга ПЕШКО.

 

У вас недостатньо прав для коментування.