HomeНовиниВ РайоніУ Половлівському НВК – найкрасивіші дівчата (+фото)

У Половлівському НВК – найкрасивіші дівчата (+фото)

( 0 Votes )

Осінь – прекрасна, романтична, чудова, щедра пора року. Саме у найпрекрасніший осінній день 21 жовтня у Половлівському НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» відбулося феєричне свято краси та незрівнянності «Міс осінь» серед учениць 1-4 та 5-9 класів.

Учениці показали не тільки свою вроду, а й талант, розумові здібності, оригінальність та неповторність. Підтримати учасниць конкурсу прийшли однокласники, друзі, вчителі та батьки.

Свято розпочалося з представлення кожної претендентки та виходу в українському стилі. Наступними були виходи в шкільній формі та ретро-стилі. Усі учасниці відповідально поставились до завдань, тому яскравими і оригінальними були виступи кожної з них. Потім дівчата змагалися в конкурсі «Загадочка», де потрібно було відгадати осінні загадки. Також конкурсантки вражали і захоплювали своїми талантами. Танцювали, зачаровували журі співом, декламували вірші, довели, що вони справжні господині.

Проте «родзинкою» конкурсу було фінальне змагання – «Вечірнє плаття своїми руками». Учасниці демонстрували плаття власної роботи із декоративних і нестандартних для пошиття матеріалів, зокрема з осіннього листя.

І ось настала хвилююча мить – підведення підсумків свята. Серед учасниць молодших класів журі не змогло вибрати найкрасивішу та найоригінальнішу, тому всі дівчатка були нагороджені грамотами. Серед конкурсанток 5-9 класів віце-міс стала учениця 9 класу Валерія Басюк, а перемога дісталася учениці 8 класу Софії Кабай.

 

 

Людмила Гіль,

вчитель української мови та літератури.

 

У вас недостатньо прав для коментування.