HomeНовиниВ РайоніКазковий Новий рік у Довговолі (+фото)

Казковий Новий рік у Довговолі (+фото)

( 0 Votes )

 

Новий рік — свято особливе, його ми чекаємо цілий рік. З давніх часів прийнято вважати, що саме на свято Нового року відбуваються справді неймовірні і чарівні речі. Що ж принесе українцям рік Вогняного Півня? Хочеться попросити миру і добра.

А як пройшли новорічні свята у Довговолі?

29  грудня  у сільському будинку культури  для наймолодших діток організували  новорічний ранок. Малюки водили хороводи, лунали вітання від Дідуся Мороза і Снігурки . Гостей  привітав гурт колядників. Всім надзвичайно сподобалася музична казка «Колобок», діти із задоволенням танцювали , розважалися, брали участь у конкурсах , вікторинах. Кожен малюк отримав подарунок від  Діда Мороза. Свято вдалося-малюки, батьки були задоволені.

 

 

30 грудня у Довговільському сільському клубі відбувся карнавал для дорослих. Новорічні маски підготували цікаві номери:  колядки, сценки , гала-концерт, привітання. Діда Мороз  приніс торбу подарунків , а Снігурка  гарно заколядувала. Бурхливі оплески лунали для довговільських артистів  Олександра Капарчука, Олександра Пешка Леонідовича, Анатолія Підлісного, Олександра Пешка Васильовича, які приготували сценки, і мабуть нічим наші артисти не уступали «Кварталу 95», «Вар’ ятам». Адам Миколайович Левкович і тріо дівчат Софія  Шарабар, Софія Токарська, Юлія Хомич цілий вечір радували глядачів піснями. Неперевершений був гала-концерт, адже у Довговолю завітали українські зірки- Дзідзьо, Оля Полякова, Вірка Сердючка, Макс Барський, Надя Дорофеєва…Бурю оплесків отримали козаки за чудовий танець! Приємно, що було багато гостей з Володимирця, Острівець, Берестівки, Кузнецовська. У кінці вечора журі дякувало артистам за позитивні емоції і організаторам свята Василю Микитовичу і Світлані Василівні Котовичам за підготовку.

 

 

Завжди неповторною є новорічна ніч. Ми всі чекаємо від неї якихось дарунків. Опівночі б'є годинник, і кожен удар його віддаляє нас від старого і наближає до нового — омріяного, жаданого і, сподіваємося, щасливого. У ніч з 31 грудня на 1 січня у Довговільському клубі відбулася вітальна дискотека. Люди гарно відпочивали - танцювали, розважались, вітали один одного. Новорічне свято – це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання. Хай принесе цей рік щастя, злагоду , мир українцям. З Новим роком усіх!

Людмила Шарабар, жителька села Довговоля
 

У вас недостатньо прав для коментування.