HomeНовиниВ РайоніСпільна делегація з Володимирця та Вараша на Марші Національної Гідності (+фото)

Спільна делегація з Володимирця та Вараша на Марші Національної Гідності (+фото)

( 0 Votes )

 

"Націоналісти разом ‒ це велика сила. Ми внутрішньо відчуваємо, як потрібно діяти і що робити в країні.

Тепер влада має зрозуміти одне ‒ ставите національні інтереси вище своїх приватних або забираєтеся геть! - виступаючи біля парламенту 22 лютого 2017 року, в день проведення Маршу Національної Гідності, заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

Спільна делегація з Володимирця та Вараша в цей день теж була під стінами ВРУ і долучилась до підтримки побратимів та ультиматуму владі. Приємно було бачити в центрі нашої столиці десятки тисяч патріотів, націоналістів, що мають єдину мету. Марш виявив, що націоналісти можуть і будуть об’єднано боротись на достойне майбутнє, адже до ВО«Свобода» доєднались «Правий Сектор» та «Національний альянс» з «Національним корпусом». Приєднуйтесь!

 "Ми продовжуватимемо нашу боротьбу. Я переконаний, що сьогодні траур у всіх ворогів України, бо вони думали, що націоналісти ніколи не будуть разом. Але ми єдині й сильні, як кулак, тому переможемо!" ‒ зазначив нардеп від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко.

Подаємо текст ультиматуму владі, яка видерлася на високі крісла на крові Майдану:

1.Негайно припиніть соціальний ‒ ціновий, тарифний та пенсійний ‒ пограбунок! Ви, "слуги народу", з жиру біситесь, коли Нація бореться за виживання. "Затягуйте паски" на пузах олігархів, а не на шиях українців!

2.Навіть не думайте "прихватизувати" стратегічні та прибуткові підприємства! Народ вимагав від вас протилежного ‒ повернення незаконно "прихватизованих" активів у власність держави. Національні багатства ‒ на службу Україні, а не олігархам!

3.Не смійте скасовувати мораторій на торгівлю українською землею! Бо ця полита кров'ю і потом земля ‒ власність Нації, а не ваша. Продаж землі ‒ це торгівля Батьківщиною вроздріб.

4.Відчепіться від малого та середнього підприємництва! Потрібні надходження до бюджету? Трусіть офшори і олігархат!

5.Зупиніть торгівлю з т. зв. "Д-ЛНР" торгівлю на крові! Жодних капітулянтських змін до Конституції щодо надання т. зв. "особливого статусу Донбасу".

6.Не можете і не хочете? Ухваліть бодай новий закон про вибори і йдіть геть! Насправді це все, що ви ще здатні доброго вчинити після трьох злочинно змарнованих років.

Слава Україні!

 


 


 


 

Володимир Савонік,

депутат районної ради

від ВО «Свобода»

 

Інформація з сайту: http://svoboda.org.ua

 

У вас недостатньо прав для коментування.